EN
SI

Programi in projekti

Podprite nas

Donatorji

Društva ZPMS

O ZPMS

ODSTOP 0,5% DOHODNINE


Tudi vi lahko polepšate svet, ali vsaj trenutek, še komu. Odstop dohodnine je za vas popolnoma brezplačen, saj bi sicer država sredstva vrnila nazaj v proračun. ZPMS zbrana sredstva namenja izvajanju programov in projektov za vse otroke.

S klikom na zgornjo fotografijo se vam bo odprl obrazec, ki ga natisnete, izpolnete in oddate v poštni nabiralnik. Poštnina je že plačana.

POIŠČITE NAJBLIŽJE DRUŠTVO:

ZBORNIK ODGOVORI SODOBNIM IZZIVOM ODRAŠČANJA


Odgovori sodobnim izzivom odraščanja je zbornik strokovnih prispevkov, ki predstavljajo pregled aktualnih vprašanj odraščajočih v Sloveniji. V njem je štirinajst strokovnih prispevkov trinajstih različnih avtorjev, strokovnjakov na področju dela z mladimi v Sloveniji.

V zborniku so predstavljene teme kot so, spolnost, motnje hranjenja, samopoškodovanje, odnosi v družini, ločitve, odvisnosti, medvrstniško nasilje, težave mladih na spletu in druge.

 

PRIJAVA NA

E-NOVICE


E-mail:

Pomoč družinam

(27. člen Konvencije o otrokovih pravicah)

Želimo zmanjševati socialno izključenost otrok in družin na področju cele države. V okviru programa so razvite različne oblike materialne, finančne in moralne pomoči najbolj prizadetim, od brezplačne učne pomoči do štipendij nadarjenim otrokom.

Na Zvezo prijateljev mladine Slovenije se obrača vse več družin z otroki, ki živijo v izjemni socialni stiski. Prosijo za plačilo položnic za najemnino stanovanja, za ogrevanje, za elektriko, za oskrbo otrok in seveda za hrano. O zbranih humanitarnih sredstvih odloča Komisija za socialno humanitarna vprašanje.

Kriteriji za dodelitev pomoči:
Pomoč se razporeja na podlagi predlogov, ki jih posredujejo prostovoljke in prostovoljci ZPMS. Namenjena je neposredno otroku recimo za letovanje, šolsko malico, pomoč pri izobraževanju, nakupih učbenikov, vse več pa je primerov, ko otroci potrebujejo denar za osnovno preživetje (hrana, obleka, obutev).

ZPMS - Zveza prijateljev mladine Slovenije

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana

T: 01 239 67 20
E: info@zpms.si

Davčna št.: SI95609091
TRR: SI 56 6100 0000 3512 232 (Delavska hranilnica)
TRR: SI 56 0510 0801 5645 025
(Abanka)

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.


Zavrni piškotke