EN
SI

Programi in projekti

Podprite nas

Donatorji

Društva ZPMS

O ZPMS

Domov > 

POŠTAR PAVLI
 

 

PRIJAVA NA

E-NOVICE


E-mail:

Zveza prijateljev mladine Slovenije (ZPMS)

Zveza prijateljev mladine Slovenije je nevladna, prostovoljna, človekoljubna in neprofitna organizacija. Delujemo že od leta 1953 in smo vedno bolj nepogrešljiv sogovornik v sodobno organizirani civilni družbi.

Naš temeljni cilj je dvig kakovosti življenja otrok, mladostnikov in družin, zastopanje in uveljavljanje njihovih interesov in potreb ter zaščita njihovih pravic. Zato se odzivamo na aktualna družbena vprašanja in  prispevamo k oblikovanju pozitivnih vrednot življenja, otrok, mladostnikov in družin. Naše delovanje temelji na razvijanju vrednot prostovoljnega dela in negovanju dobrih medčloveških odnosov.

pdfZbornik ZPMS 60 let (.pdf 11.6MB)

Vizija


ZPMS bo s svojim delovanjem krepila glas otrok in mladostnikov ter prispevala k oblikovanju otrokom, mladostnikom in družinam naklonjenega javnega mnenja. Skozi čas bo ostala nepogrešljiv sogovornik države pri sprejemanju sistemskih rešitev v korist otrok, mladostnikov in družin.

Temeljna načela

  • Ustvarjanje enakih možnosti za dostopnost in vključenost otrok, mladostnikov in družin v programe spoštovanje vrednot življenja otrok, mladostnikov in družin;
  • prostovoljno delo;
  • neprofitnost;
  • strpnost do drugačnih;
  • odprtost delovanja in povezovanja s sorodnimi neprofitnimi, prostovoljnimi organizacijami;
  • nestrankarsko delovanje. 
***MOŽNOST NAJEMA SEJNE SOBE
Za predavanja, sestanke ali izobraževanja lahko najamete sejno sobo v naših prostorih, na Dimičevi 9, v Ljubljani. Več informacij najdete v priponki.

pdfCenik najema sejne sobe (.pdf 53KB)

ZPMS - Zveza prijateljev mladine Slovenije

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana

T: 01 239 67 20
E: info@zpms.si

Davčna št.: SI95609091
TRR: SI 56 6100 0000 3512 232 (Delavska hranilnica)
TRR: SI 56 0510 0801 5645 025
(Abanka)

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.


Zavrni piškotke