Športnik sem

Namen sklada Športnik sem je zagotavljanje pomoči otrokom in mladostnikom iz socialno ogroženih okolij pri uresničevanju športnih potencialov.

Naš namen je, da čim več otrok in mladostnikov v teh težkih časih, ko se soočajo z duševnimi stiskami, vzpodbudimo k redni športni aktivnosti. Želimo jim dati priložnost, da se gibajo ter si tako izboljšujejo svoje fizične in psihične zmogljivosti.

Če želite podpreti otroke ali mladostnike pri aktivnem preživljanju prostega časa in pri plačilu treningov, lahko pomagate z nakazilom:

Zveza prijateljev mladine Slovenije
Dimičeva ulica 9
1000 Ljubljana

TRR: SKB SI56 0310 6100 1018 757
sklic: SI00 07-245011
Namen: Športnik s

Donatorska-pogodba

 

Aktivni podpornik programa je tudi podjetje Salus.

Knjigo lahko kupite TUKAJ

 

———————————————————–

Domaćica je tvoj nakup za športni up!

Življenje je sestavljeno iz neskončnega števila trenutkov, ki so prave drobtinice v primerjavi z večnostjo. Pri Zvezi prijateljev mladine Slovenije verjamemo, da čisto vsaka izmed njih prispeva k uspehu – vsak nasmeh, vsaka lekcija, vsak trening in tekmovanje. V sodelovanju s Krašem in Mercatorjem, ki podpirata program Športnik sem, bomo skupaj izpeljati projekt, s katerim boste tudi vi prispevali k razvoju bodočih zmagovalcev! 

 V prihajajočih mesecih bo zato Mercator del sredstev od prodaje Domaćic namenil v sklad, ki bo mladim športnikom zagotovil finančno pomoč, da bodo lahko trenirali in razvijali svoje potenciale in talente. Pridružila se nam je tudi ekipa Dunking Devils, ki s svojim pozitivnim pristopom naredi veliko za razvoj športa in gibanja v Sloveniji. Vemo, da šport ni samo orodje za zdrav telesni razvoj, pač pa blaži stres, ki ga otrok doživlja v svojem psihofizičnem razvoju, in mu tako pomaga k pridobivanju psihične stabilnosti in samostojnosti.

 Zavedamo se, da zmagovalca ne naredijo pohvale, kolajne in pokali. Zmagovalec se ustvari s trudom, vajo in treningi. Sestavlja ga tisoče drobtinic, ki tvorijo mozaik športnih in življenjskih lovorik. Ponosni smo, da lahko bodočim zmagovalcem s sladko nagrado pomagamo tudi sami, na poti, kjer vsaka drobtinica šteje.