Polna šolska torba

Nakup šolskih potrebščin in še posebej delovnih zvezkov, ki morajo biti novi, predstavlja družinam z nizkimi dohodki in več otroki finančno breme, zato je povpraševanja po tovrstni pomoči, tudi med letom, vsako leto večje.

Če bi radi podprli program Polna šolska torba in s tem omogočili sredstva za nakup delovnih zvezkov in šolskih potrebščin, lahko pomagate na sledeče načine.

Kot pravna oseba lahko program podprete preko donatorske pogodbe.

Kot fizična oseba lahko sklad podprete z nakazilom na spodnje podatke ali s poslanim SMS sporočilom SOLA5 in SOLA10 na številko 1919.

Zveza prijateljev mladine Slovenije, Dimičeva 9, 1000 Ljubljana
TRR: SI56 0400 1004 9903 191
Sklic: SI00 245119
Namen: Polna šolska torba

V kolikor želite z nami projektno soustvarjati nas kontaktirajte na info@zpms.si.

Varstvo osebnih podatkov: Vaše osebne podatke bomo obdelali za namen evidentiranja donacije. Na naslov naveden na UPN nalogu vas bo ZPMS največ trikrat letno povabila k oddaji donacije na podlagi našega zakonitega interesa (6.1.f GDPR). V primeru, da ne želite prejemati takih povabil, nam to prosim sporočite na info@zpms.si. Več o varstvu osebnih podatkov si lahko preberete v naši Politiki zasebnosti na https://www.zpms.si/politika-zasebnosti/.

A5 zvezki, A4 zvezki (črtasti, veliki karo, mali karo, prazni), navadni svinčniki, barvice, voščenke, flomastri, nalivniki, brisalci, šestilo, geotrikotnik, ravnilo s šablono, radirka, šilček, škarje, lepilo v stiku, risalni blok, čopiči, vodene barvice, tempere, trde kartonaste mape, torbe za višje triade ali srednjo šolo (nahrbtniki), USB ključki

PROJEKTI:

Projekt s Pošta Slovenije: POŠTAR PAVLI POLNI ŠOLSKE TORBE