EN
SI

Programi in projekti

Podprite nas

Donatorji

Društva ZPMS

O ZPMS

POŠTAR PAVLI
 

 

PRIJAVA NA

E-NOVICE


E-mail:

SMUČARSKI ČEVLJI JAKOVA FAKA BODO MLADEMU ŠPORTNIKU PLAČALI TRENINGE IN OPREMO

12. mar. 2018 Na dražbi Alpininih čevljev za smučarski tek Jakova Faka, ki sta jo izvedla Hitradio Center in Zveza prijateljev mladine Slovenija, je bilo zbranih 1000 evrov.

Direktorica podjetja Eays Life Urška Petrena je ob zaključku dražbe povedala: "Že večkrat smo bili dobrodelni, ko smo izvedeli, da bo šel izkupiček za mlade športnike, pa smo se odzvali še s toliko večjim veseljem, saj naše podjetje promovira zdrav način življenja. Čevlje bomo dali v posebno vitrino."

Zvezi prijateljev mladine Slovenije zbrana sredstva pomenijo zelo veliko. "S temi sredstvi bomo enemu športniku za celo leto plačali obveznosti do kluba, kupili bomo opremo in financirali redne letne priprave. Predstavljajte si, kaj to pomeni za družino iz socialno manj spodbudnega okolja, ki bo tako za celo leto razbremenjena teh stroškov," je povedala generalna sekretarka Zveze prijateljev mladine Breda Krašna, ki je še dodala, da so posebej veseli, ker bodo lahko pomagali mladostniku, ki živi za šport, je pa tudi zelo priden v šoli.


 
 

ZPMS - Zveza prijateljev mladine Slovenije

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana

T: 01 239 67 20
E: info@zpms.si

Davčna št.: SI95609091
TRR: SI 56 6100 0000 3512 232 (Delavska hranilnica)
TRR: SI 56 0510 0801 5645 025
(Abanka)

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.


Zavrni piškotke