EN
SI

Programi in projekti

Podprite nas

Donatorji

Društva ZPMS

O ZPMS

ODSTOP 0,5% DOHODNINE


Tudi vi lahko polepšate svet, ali vsaj trenutek, še komu. Odstop dohodnine je za vas popolnoma brezplačen, saj bi sicer država sredstva vrnila nazaj v proračun. ZPMS zbrana sredstva namenja izvajanju programov in projektov za vse otroke.

S klikom na zgornjo fotografijo se vam bo odprl obrazec, ki ga natisnete, izpolnete in oddate v poštni nabiralnik. Poštnina je že plačana.

POIŠČITE NAJBLIŽJE DRUŠTVO:

ZBORNIK ODGOVORI SODOBNIM IZZIVOM ODRAŠČANJA


Odgovori sodobnim izzivom odraščanja je zbornik strokovnih prispevkov, ki predstavljajo pregled aktualnih vprašanj odraščajočih v Sloveniji. V njem je štirinajst strokovnih prispevkov trinajstih različnih avtorjev, strokovnjakov na področju dela z mladimi v Sloveniji.

V zborniku so predstavljene teme kot so, spolnost, motnje hranjenja, samopoškodovanje, odnosi v družini, ločitve, odvisnosti, medvrstniško nasilje, težave mladih na spletu in druge.

 

PRIJAVA NA

E-NOVICE


E-mail:

Odstop 0,5 % dohodnine

17. nov. 2014 Denar lahko namesto v državno blagajno namenite za enake možnosti in srečno otroštvo vseh otrok. Zakon o dohodnini namreč omogoča, da namenite 0,5 % dohodnine v družbeno koristne namene, to pa ne vpliva na vaš dohodninski izračun. Zvezi prijateljev mladine Slovenije z vašim prispevkom omogočite izvajanje naših dobrodelnih in izobraževalnih programov, ki v skladu s Konvencijo o otrokovih pravicah omogočajo enake možnosti vsem otrokom v naši državi. To so programi za zmanjševanje socialne izključenosti otrok in kakovostno preživljanje prostega časa, Pomežik soncu, SITI besed, programi za otroke s posebnimi potrebami, Otroški parlament, Tom telefon za otroke in mladostnike, Mladi raziskovalci zgodovine, Evropa v šoli, zagovorništvo otrokovih pravic v bolnišnicah in v primeru nasilja, mreža nevladnih organizacij s področja otrokovih pravic Središče ZIPOM.

Če se še niste odločili, komu boste namenili 0,5 % svoje dohodnine ali če želite svojo odločitev spremeniti, vas pozivamo, da jih namenite ZA SREČNO OTROŠTVO VSEH OTROK, še posebno tistih, ki živijo v stiskah in pomanjkanju.

To lahko storite tako, da do 31. decembra 2014 sporočite Finačni upravi RS, da 0,5 odstotka vaše dohodnine nakaže na davčno številko SI95609091 Zvezi prijateljev mladine Slovenije:

• preko sistema eDavki na spletni strani http://edavki.durs.si,
• ali pisno (formular izpolnite, prepognite, zalepite in pošljite na Zvezo prijateljev mladine Slovenije),
• ali ustno na zapisnik na vašem davčnem uradu.

Vsem, ki ste se v lanskem letu že odločili, da 0,5 % svoje dohodnine namenite Zvezi prijateljev mladine Slovenije, se iskreno zahvaljujemo!


 
 

ZPMS - Zveza prijateljev mladine Slovenije

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana

T: 01 239 67 20
E: info@zpms.si

Davčna št.: SI95609091
TRR: SI 56 6100 0000 3512 232 (Delavska hranilnica)
TRR: SI 56 0510 0801 5645 025
(Abanka)

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.


Zavrni piškotke