EN
SI

Programi in projekti

Podprite nas

Donatorji

Društva ZPMS

O ZPMS

ODSTOP 0,5% DOHODNINE


Tudi vi lahko polepšate svet, ali vsaj trenutek, še komu. Odstop dohodnine je za vas popolnoma brezplačen, saj bi sicer država sredstva vrnila nazaj v proračun. ZPMS zbrana sredstva namenja izvajanju programov in projektov za vse otroke.

S klikom na zgornjo fotografijo se vam bo odprl obrazec, ki ga natisnete, izpolnete in oddate v poštni nabiralnik. Poštnina je že plačana.

POIŠČITE NAJBLIŽJE DRUŠTVO:

ZBORNIK ODGOVORI SODOBNIM IZZIVOM ODRAŠČANJA


Odgovori sodobnim izzivom odraščanja je zbornik strokovnih prispevkov, ki predstavljajo pregled aktualnih vprašanj odraščajočih v Sloveniji. V njem je štirinajst strokovnih prispevkov trinajstih različnih avtorjev, strokovnjakov na področju dela z mladimi v Sloveniji.

V zborniku so predstavljene teme kot so, spolnost, motnje hranjenja, samopoškodovanje, odnosi v družini, ločitve, odvisnosti, medvrstniško nasilje, težave mladih na spletu in druge.

 

PRIJAVA NA

E-NOVICE


E-mail:

ZPMS na sejmu Narava-zdravje predstavlja možnosti letovanj in preživljana prostega časa za otroke in mladostnike.

5. nov. 2015 Na letošnjem sejmu Narava-zdravje, ki od 5 – 8. novembra poteka na Gospodarskem razstavišču se predstavljajo tudi nekatera društva in zveze ZPMS, prek katerih otroci letujejo in kvalitetno preživljajo prosti čas. S svojimi aktivnostmi za otroke v prostem času in med počitnicami se predstavljajo ZPM Jesenice, ZPM Krško, DPM Mojca (Novo mesto), ZPM Ljubljana Moste Polje, ZPM Ljubljana Vič – Rudnik in Zavod za letovanje in rekreacijo otrok.

ZPMS je že v svojih ustanovnih aktih opredelila vprašanje skrbi za kakovostno preživljanje prostega časa otrok in mladih kot svojo temeljno vsebinsko in organizacijsko usmeritev. Taka opredelitev izhaja iz 31. člena Konvencije o otrokovih pravicah, ki določa, da ima vsak otrok pravico, da prosti čas preživlja kvalitetno. Kakovost preživljanja prostega časa pomembno vpliva na življenje in razvoj otroka in mladostnika.

Z organizacijo letovanj se ZPMS ukvarja že dobrih 50 let in je v tem obdobju razvila izredno bogate izkušnje s katerimi zagotavlja visoko kvaliteto izvedbe letovanj za otroke s posebnim poudarkom na spoštovanje vseh dejavnikov, ki omogočajo kakovostno letovanje otrokom tako z vidika nastanitvenih, prehrambnih, zdravstvenih in predvsem pedagoških normativov.
Pester pa ni samo program letovanj, vedno več je tudi popoldanskih aktivnosti in tematskih taborov, na katerih otroci postanejo čarovniški vajenci, se učijo tujih jezikov, življenjskih veščin, tečaj jadranja, spoznavajo države EU in s tem tudi navade ljudi, …

Obiščite stojnico ZPMS (številka 18, steklena dvorana C), na sejmu Narava-zdravje in se prepričajte o pestri ponudbi aktivnosti za otroke! 
 

ZPMS - Zveza prijateljev mladine Slovenije

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana

T: 01 239 67 20
E: info@zpms.si

Davčna št.: SI95609091
TRR: SI 56 6100 0000 3512 232 (Delavska hranilnica)
TRR: SI 56 0510 0801 5645 025
(Abanka)

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.


Zavrni piškotke