EN
SI

Programi in projekti

Podprite nas

Donatorji

Društva ZPMS

O ZPMS

POŠTAR PAVLI
 

 

PRIJAVA NA

E-NOVICE


E-mail:

Zaključek akcije Podarite nam modro srce

20. feb. 2017 NIVEA je v sodelovanju s podjetjem Beiersdorf d.o.o. tudi letos pripravila akcijo Podarite nam modro srce. Učni sklad NIVEA pri Zvezi prijateljev mladine Slovenije je podjetje Beiersdorf d.o.o. obogatilo za 20.000 EUR, sredstva pa bodo ponovno v celoti namenjena štipendiranju otrok in mladostnikov po sklepu Komisije za socialna vprašanja in humanitarne projekte pri ZPMS. Akcijo so podprle tudi mnoge šole in kulturne ustanove tako, da so na okna nalepili modra srca, na katera so napisali lepe želje in s tem podprli prizadevanja za enake možnosti izobraževanja vseh otrok in mladostnikov.

Akcija Podarite nam modro srce se je zaključila z zaključno prireditvijo v Hotelu Austria Trend, kjer so akcijo podprli tudi Niveini ambasadorji Rašo Nesterović, Marko Milič, Robert Kranjec, Erika Fabjan, Filip Kržišnik (FB Acrobatics) in Blaž Slanič (FB Acrobatics). Športniki so osnovnošolskim otrokom predstavili nekaj svojih izkušenj in jih spodbudili, naj sledijo svojim sanjam in naj nikoli ne obupajo. Prireditev pa je popestrilo tudi nekaj glasbenih točk, ki so jih v znak zahvale pripravile Niveine štipendistke.


 
 
 

ZPMS - Zveza prijateljev mladine Slovenije

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana

T: 01 239 67 20
E: info@zpms.si

Davčna št.: SI95609091
TRR: SI 56 6100 0000 3512 232 (Delavska hranilnica)
TRR: SI 56 0510 0801 5645 025
(Abanka)

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.


Zavrni piškotke