EN
SI

Programi in projekti

Podprite nas

Donatorji

Društva ZPMS

O ZPMS

ODSTOP 0,5% DOHODNINE


Tudi vi lahko polepšate svet, ali vsaj trenutek, še komu. Odstop dohodnine je za vas popolnoma brezplačen, saj bi sicer država sredstva vrnila nazaj v proračun. ZPMS zbrana sredstva namenja izvajanju programov in projektov za vse otroke.

S klikom na zgornjo fotografijo se vam bo odprl obrazec, ki ga natisnete, izpolnete in oddate v poštni nabiralnik. Poštnina je že plačana.

POIŠČITE NAJBLIŽJE DRUŠTVO:

ZBORNIK ODGOVORI SODOBNIM IZZIVOM ODRAŠČANJA


Odgovori sodobnim izzivom odraščanja je zbornik strokovnih prispevkov, ki predstavljajo pregled aktualnih vprašanj odraščajočih v Sloveniji. V njem je štirinajst strokovnih prispevkov trinajstih različnih avtorjev, strokovnjakov na področju dela z mladimi v Sloveniji.

V zborniku so predstavljene teme kot so, spolnost, motnje hranjenja, samopoškodovanje, odnosi v družini, ločitve, odvisnosti, medvrstniško nasilje, težave mladih na spletu in druge.

 

PRIJAVA NA

E-NOVICE


E-mail:

Slovesna prireditev ob 60-letnici Zveze prijateljev mladine Slovenije

5. apr. 2013 1. marca 2013 je Zveza prijateljev mladine Slovenije (ZPMS), v kateri je povezanih 91 društev in zvez, praznovala 60. obletnico svojega delovanja. Ne glede na zavidljivo starost pa ostaja naše poslanstvo nespremenjeno - dvigovanje kakovosti življenja otrok, mladostnikov in družin, zastopanje njihovih interesov in ščitenje njihovih pravic.

Na slovesni prireditvi,

ki bo v petek, 12. aprila 2013 ob 19.45 uri v Linhartovi dvorani Cankarjevega doma v Ljubljani.

Bo slavnostni govornik Borut Pahor, predsednik Republike Slovenije, skozi pomembnejše dosežke in dogodke ZPMS nas bo vodil Mario Galunič, častni član ZPMS. Prireditev bosta neposredno prenašala Televizija Slovenija in Radio Slovenija, sam značaj prireditve pa bo humanitaren. Zbirali bomo donacije za TOM telefon, edini splošni telefon za otroke in mladostnike.

Na prireditvi, katere režiser in scenarist je Tomaž Letnar, bodo nastopili tudi: Ula Furlan, Tina Uršič, Mali ekrani, Anja Rupel, Slavko Ivančič, Demetra Malalan, Alenka Godec, Marko Vozelj, Omar Naber, Marjan Jarnjak, Vili Resnik, Nuša Derenda, Rok Ferengja, Darja Švajger, Anja Baš, Trkaj, Nina Pušlar, Duo violin, Rdeči noski, Kjara Dance Project, Mladinski zbor Radiotelevizija Slovenija, Dekliški zbor DEORINA, Dekliški pevski zbor Gimnazije Kranj, Pevski zbor Glasbene šole "Risto Savin" Žalec, Pevski zbor Osnovne šole Bežigrad in Otroški zbor Radiotelevizija Slovenija. Vsi izvajalci brez izjeme so se odrekli svojemu honorarju. Anja Rupel, Slavko Ivančič, Demetra Malalan, Alenka Godec, Marko Vozelj, Omar Naber, Marjan Jarnjak, Vili Resnik, Nuša Derenda, Rok Ferengja, Darja Švajger in Anja Baš bodo na prireditvi prvič v živo zapeli himno ZPMS ENO SRCE (ZA VSE LJUDI), skladbo, ki sta jo posebej za ta namen napisala Aleš Klinar in Anja Rupel ter jo podarila Zvezi prijateljev mladine Slovenije. Prireditev pripravljamo v sodelovanju z
 

ZPMS - Zveza prijateljev mladine Slovenije

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana

T: 01 239 67 20
E: info@zpms.si

Davčna št.: SI95609091
TRR: SI 56 6100 0000 3512 232 (Delavska hranilnica)
TRR: SI 56 0510 0801 5645 025
(Abanka)

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.


Zavrni piškotke