EN
SI

Programi in projekti

Podprite nas

Donatorji

Društva ZPMS

O ZPMS

Domov > 
ODSTOP 0,5% DOHODNINE


Tudi vi lahko polepšate svet, ali vsaj trenutek, še komu. Odstop dohodnine je za vas popolnoma brezplačen, saj bi sicer država sredstva vrnila nazaj v proračun. ZPMS zbrana sredstva namenja izvajanju programov in projektov za vse otroke.

S klikom na zgornjo fotografijo se vam bo odprl obrazec, ki ga natisnete, izpolnete in oddate v poštni nabiralnik. Poštnina je že plačana.
ZBORNIK ODGOVORI SODOBNIM IZZIVOM ODRAŠČANJA


Odgovori sodobnim izzivom odraščanja je zbornik strokovnih prispevkov, ki predstavljajo pregled aktualnih vprašanj odraščajočih v Sloveniji. V njem je štirinajst strokovnih prispevkov trinajstih različnih avtorjev, strokovnjakov na področju dela z mladimi v Sloveniji.

V zborniku so predstavljene teme kot so, spolnost, motnje hranjenja, samopoškodovanje, odnosi v družini, ločitve, odvisnosti, medvrstniško nasilje, težave mladih na spletu in druge.

 

POIŠČITE NAJBLIŽJE DRUŠTVO:

PRIJAVA NA

E-NOVICE


E-mail:

Aktualno

 
 

Z BARVICAMI DO NASMEHA

15. jan. 2018 Ob vsakem nakupu barvic JOLLY v prodajalnah OFFICE&MORE, bodo en paket barvic podarili Zvezi prijateljev mladine Slovenije za otroke v socialni stiski. Preberi več >
 
 

V sodelovanju s TV Veseljak zbrali 100 daril za otroke iz socialno šibkejših okolij

20. dec. 2017 Ekipa Televizije Veseljak je v soddelovanju z Radiem Veseljak in znanimi slovenksimi glasbeniki zbrala 100 daril za otroke iz socialno šibkejših okolij. Preberi več >
 
 

Prevzeli donacijo 100 telefonov

15. dec. 2017
December je čas veselja in sreče. Je čas, ki ga preživljamo s svojimi najbližjimi. In je čas obdarovanja. V podjetju A1 so letošnjo božično-novoletno donacijo namenili Zvezi prijateljev mladine Slovenije (ZPMS), ki so ji podarili 100 najboljših in najbolj ohranjenih pametnih telefonov, zbranih v akciji Staro za novo, ter predplačniške kartice SIM za podarjene telefone. ZPMS bo telefone razdelila med otroke iz socialno šibkejših družin v starosti od 12 do 14 let iz cele Slovenije.
 Preberi več >
 
 

ZPMS - Zveza prijateljev mladine Slovenije

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana

T: 01 239 67 20
E: info@zpms.si

Davčna št.: SI95609091
TRR: SI 56 6100 0000 3512 232 (Delavska hranilnica)
TRR: SI 56 0510 0801 5645 025
(Abanka)

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.


Zavrni piškotke