EN
SI

Programi in projekti

Podprite nas

Donatorji

Društva ZPMS

O ZPMS

Domov > 
ODSTOP 0,5% DOHODNINE


Tudi vi lahko polepšate svet, ali vsaj trenutek, še komu. Odstop dohodnine je za vas popolnoma brezplačen, saj bi sicer država sredstva vrnila nazaj v proračun. ZPMS zbrana sredstva namenja izvajanju programov in projektov za vse otroke.

S klikom na zgornjo fotografijo se vam bo odprl obrazec, ki ga natisnete, izpolnete in oddate v poštni nabiralnik. Poštnina je že plačana.
ZBORNIK ODGOVORI SODOBNIM IZZIVOM ODRAŠČANJA


Odgovori sodobnim izzivom odraščanja je zbornik strokovnih prispevkov, ki predstavljajo pregled aktualnih vprašanj odraščajočih v Sloveniji. V njem je štirinajst strokovnih prispevkov trinajstih različnih avtorjev, strokovnjakov na področju dela z mladimi v Sloveniji.

V zborniku so predstavljene teme kot so, spolnost, motnje hranjenja, samopoškodovanje, odnosi v družini, ločitve, odvisnosti, medvrstniško nasilje, težave mladih na spletu in druge.

 

POIŠČITE NAJBLIŽJE DRUŠTVO:

PRIJAVA NA

E-NOVICE


E-mail:

Aktualno

 
 

Anketa o branosti in potrebnosti glasila Zveze prijateljev mladine Slovenije

20. apr. 2018 Vljudno vas prosimo, da si vzamete nekaj minut časa in izpolnite anketo na temo branosti in potrebnosti glasila Zveze prijateljev mladine Slovenije. Preberi več >
 
 

Zasedanje 28. nacionalnega Otroškega parlamenta

16. apr. 2018 V Državnem zboru je danes potekalo že 28. nacionalno zasedanje Otroškega parlamenta. Udeležilo se ga je 114 mladih parlamentarcev iz vse Slovenije in razpravljalo o osrednji temi Šolstvo in šolski sistem. V uvodnem delu je mlade parlamentarce najprej nagovoril predsednik Državnega zbora RS dr. Milan Brglez, ki je poudaril pomen nacionalnega Otroškega parlamenta. Preberi več >
 
 

Zavestno starševstvo - predavanje v Večgeneracijskem centru v Postojni

2. apr. 2018 V četrtek, 5. aprila 2018, v sodelovanju z Medobčinsko zvezo prijateljev mladine Po-Pi organiziramo predavanje o zavestnem starševstvu. Predavala bosta priznana družinska terapevta dr. Albert in Leonida Mrgole.
Vstop je brezplačen! Preberi več >
 
 

ZPMS - Zveza prijateljev mladine Slovenije

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana

T: 01 239 67 20
E: info@zpms.si

Davčna št.: SI95609091
TRR: SI 56 6100 0000 3512 232 (Delavska hranilnica)
TRR: SI 56 0510 0801 5645 025
(Abanka)

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.


Zavrni piškotke