EN
SI

Programi in projekti

Podprite nas

Donatorji

Društva ZPMS

O ZPMS

Domov > 

Mednarodni dan družin

 Poglejte, kaj so v tednu družin (15. - 22. 5) za vas pripravili v muzejih in galerijah.
 

 

Pomežik soncu® 

 Z vašim prispevkom za letovanja otrok prek humanitarnega programa Pomežik soncu otrokom omogočite brezskrben teden na morju.
Več ...

POIŠČITE NAJBLIŽJE DRUŠTVO:

PRIJAVA NA

E-NOVICE


E-mail:
Dan za rock

Aktualno

 
 

Dan za rock z Zvezo prijateljev mladine Slovenije

8. maj 2018
V soboto, 9. junija, bomo, v sklopu festivala Junij v Ljubljani, na Kongresnem trgu poskrbeli za celodnevno dogajanje. Med 10. in 17. uro bodo na voljo raznovsrtne delavnice za otroke in mladostnike, ob 21. pa bomo pričeli z dobrodelnim koncertom Otroci za otroke, na katerem bodo nastopili otroški pevski zbor OŠ Nove Jarše - Rock mulčki z znanimi slovenskimi glasbeniki.
 Preberi več >
 
 

ZA DOSTOJNO PREŽIVETJE, PROTI STIGMATIZACIJI RANLJIVIH

24. apr. 2018 Organizacije Dobrodelno društvo Petka za nasmeh, Slovenska filantropija, Zveza prijateljev mladine Slovenije, Delavska svetovalnica, Nacionalni forum humanitarnih organizacij ter društvo Kralji ulice obsojamo zadnje javne napade na prejemnike socialnih transferjev ob sprejetih spremembah socialne zakonodaje, ki dviguje osnovni znesek minimalnega dohodka na 385,05 evra. Prejemniki socialnih transferjev so bili ob tem v javnosti namreč večkrat ožigosani kot demotivirano javnofinančno breme. Preberi več >
 
 

Anketa o branosti in potrebnosti glasila Zveze prijateljev mladine Slovenije

20. apr. 2018 Vljudno vas prosimo, da si vzamete nekaj minut časa in izpolnite anketo na temo branosti in potrebnosti glasila Zveze prijateljev mladine Slovenije. Preberi več >
 
 

ZPMS - Zveza prijateljev mladine Slovenije

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana

T: 01 239 67 20
E: info@zpms.si

Davčna št.: SI95609091
TRR: SI 56 6100 0000 3512 232 (Delavska hranilnica)
TRR: SI 56 0510 0801 5645 025
(Abanka)

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.


Zavrni piškotke