EN
SI

Programi in projekti

Podprite nas

Donatorji

Društva ZPMS

O ZPMS

Domov > 

Počitniške aktivnosti


Zveze in društva prijateljev mladine v svojem lokalnem okolju pripravljajo najrazličnejše počitniške aktivnosti. Vabimo vas, da kontaktirate svoje najbližje društvo in preverite, kakšen program so pripravili za vas.

Počitniški program zvez in društev prijateljev mladine je dostopen tudi na povezavi: www.zpms.si/aktualno/pocitniske-aktivnosti-zvez-in-drustev-prijateljev-mladine-po-sloveniji/

 

 

Ustanova »Fundacija ZPMS za otroke in družine v Sloveniji«

PRIJAVA NA

E-NOVICE


E-mail:
Dobrodelni koncert ZPMS - Otroci za otroke
Dobrodelni koncert ZPMS - Otroci za otroke

Aktualno

 
 

Otroci za otroke zbrali več kot 35.000 €

18. jun. 2018
V času prenosa dobrodelnega koncerta Zveze prijateljev mladine Slovenije - Otroci za otroke, ki je bil predvajan v soboto, 16. junija, ob 20.uri, na Prvem programu TV Slovenija in na Prvem programu Radia Slovenija, smo s pomočjo klicnega centra in prejetih SMS sporočil zbrali več kot 35.000€ in s tem otrokom iz socialno šibkejših okolij omogočili več kot 1.167 počitniških dni prek humanitarnega programa Pomežik soncu®.
 Preberi več >
 
 

Počitniške aktivnosti zvez in društev prijateljev mladine po Sloveniji

14. jun. 2018
Zveze in društva prijateljev mladine po Sloveniji organizirajo pester počitniški program za otroke in mladostnike.

Za informacije o tem, kakše počitniške aktivnosti pripravljajo in kdaj bodo na voljo počitniška vartsva, se obrnite na vaše najbližje društvo ali pa odprite datoteke na spodnjem seznamu.
 Preberi več >
 
 

Dan za rock z Zvezo prijateljev mladine Slovenije

23. maj 2018
V soboto, 9. junija, bomo, v sklopu festivala Junij v Ljubljani, na Kongresnem trgu poskrbeli za celodnevno dogajanje. Med 10. in 17. uro bodo na voljo raznovsrtne delavnice za otroke in mladostnike, ob 21. pa bomo pričeli z dobrodelnim koncertom Otroci za otroke, na katerem bodo nastopili otroški pevski zbor OŠ Nove Jarše - Rock mulčki z znanimi slovenskimi glasbeniki.
 Preberi več >
 
 

ZPMS - Zveza prijateljev mladine Slovenije

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana

T: 01 239 67 20
E: info@zpms.si

Davčna št.: SI95609091
TRR: SI 56 6100 0000 3512 232 (Delavska hranilnica)
TRR: SI 56 0510 0801 5645 025
(Abanka)

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.


Zavrni piškotke