EN
SI

Programi in projekti

Podprite nas

Donatorji

Društva ZPMS

O ZPMS

Domov > 

POMEŽIK SONCU®


Omogočimo otrokom iz manj spodbudnih okolij letovanje prek akcije Pomežik soncu®. 


 

Izbiramo nov plakat za TOM telefon®

Naš TOM Telefon pripravlja nov plakat in veseli bomo, če nam boste pomagali izbrati končno verzijo. Pripravili smo 4 predloge, med katerimi glasujete (to lahko naredite večkrat, vsakič pa izberete samo eno možnost).
Glasovanje poteka do nedelje, 21. 8.
Izpolnite anketo

HVALA za vašo pomoč!

POIŠČITE NAJBLIŽJE DRUŠTVO:

PRIJAVA NA

E-NOVICE


E-mail:

Aktualno

 
 

Za otroke ne naredimo dovolj

1. avg. 2016 V mreži nevladnih organizacij, ki delujejo na področju otrokovih pravic v okviru Središča ZIPOM, smo ugotovili, da se od leta 2013 stanje otrokovih pravic v Sloveniji ne izboljšuje, temveč na več področjih stagnira ali celo poslabšuje, zato smo se odločili, da naredimo vmesni pregled stanja. V poročilu so izpostavljena različna področja kršitev otrokovih pravic, s katerimi se članice Središča ZIPOM srečujejo pri svojem delu. Preberi več >
 
 

Poletne aktivnosti

8. jul. 2016 Aktivnosti zvez in društev prijateljev mladine med poletnimi počitnicami 2016. Vabljeni! Preberi več >
 
 

Pobuda Moč besed za več strpnosti

22. jun. 2016

Pobuda Moč besed, ki sta jo zagnala Telekom Slovenije in ZPMS, se v letošnjem letu s sloganom Kar poveš, je zares zavzema za spodbujanje strpnosti, ki prinaša boljše razumevanje, sožitje, boljšo kakovost življenja, boljše možnosti razvoja ustvarjalnega potenciala in krepitev prijateljskih vezi.

 Preberi več >
 
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.


Zavrni piškotke