EN
SI

Programi in projekti

Podprite nas

Donatorji

Društva ZPMS

O ZPMS

Domov > 

POMEŽIK SONCU®


Omogočimo otrokom iz manj spodbudnih okolij letovanje prek akcije Pomežik soncu®. 


 

Počitnice za otroke s posebnimi potrebami

Potrebujemo manj kot minutko vašega časa! Pomagajte nam omogočiti počitnice trem otrokom s posebnimi potrebami iz socialno šibkejših okolij. 1 vaša minuta za 10 dni počitnic otrok. HVALA!


POIŠČITE NAJBLIŽJE DRUŠTVO:

PRIJAVA NA

E-NOVICE


E-mail:

Aktualno

 
 

Poletne aktivnosti

8. jul. 2016 Aktivnosti zvez in društev prijateljev mladine med poletnimi počitnicami 2016. Vabljeni! Preberi več >
 
 

Pobuda Moč besed za več strpnosti

22. jun. 2016

Pobuda Moč besed, ki sta jo zagnala Telekom Slovenije in ZPMS, se v letošnjem letu s sloganom Kar poveš, je zares zavzema za spodbujanje strpnosti, ki prinaša boljše razumevanje, sožitje, boljšo kakovost življenja, boljše možnosti razvoja ustvarjalnega potenciala in krepitev prijateljskih vezi.

 Preberi več >
 
 

Predlog za oblikovanje Sveta za otroke pri Vladi Republike Slovenije

2. jun. 2016 V Zvezi prijateljev mladine Slovenije (ZPMS) ob aktualnih dogodkih, povezanih z otroki, vedno znova ugotavljamo, da v Sloveniji nimamo dovolj dobro povezane, usklajene in koherentne politike na področju uveljavljanja otrokovih pravic. Delo državnih organov je preveč sektorsko razdrobljeno in zaradi nepovezanosti tudi neučinkovito, zlasti pri reševanju problemov, ki zadevajo več ministrstev ali vladnih služb ter vlade v celoti. V ZPMS verjamemo, da je bila priprava in sprejetje Programa za otroke in mladino 2006–2016 dobra osnova povezovanja in skupnega delovanja vseh ključnih nosilcev v slovenski družbi, ki sprejemajo strateške in sistemske ukrepe ter pripravljajo in izvajajo programe in dejavnosti za otroke, čeprav smo pogrešali sprejetje in sledenje jasnim kazalcem napredka. Pripravljen je bil celo Akcijski načrt za uveljavitev programa, ki pa se ni izvajal. Preberi več >
 
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.


Zavrni piškotke