EN
SI

Programi in projekti

Podprite nas

Donatorji

Društva ZPMS

O ZPMS

Domov > 
Pričeli smo z dobrodelno akcijo "Poštar Pavli polni šolske torbe"

Zveza prijateljev mladine Slovenije in Pošta Slovenije že peto leto zapovrstjo izvajata skupno akcijo pod imenom Poštar Pavli polni šolske torbe. V omenjeni akciji sta zbirali šolske potrebščine in denar za nakup učbenikov oz. šolskih potrebščin za otroke iz socialno ogroženih družin in materialne prispevke v obliki zvezkov, barvic, svinčnikov ter drugih šolskih potrebščin. Zbiranje šolskih potrebščin je zaključeno, še vedno pa poteka zbiranje finančnih sredstev.

Finančno pomoč lahko posamezniki do 9. oktobra prispevajo z nakazili na TRR: SI56 6100 0000 3512 232, namen: 'Poštar Pavli polni šolske torbe', ali s pošiljanjem SMS-ov na telefonsko številko 1919 s ključno besedo SMEH, s čimer prispevajo 1 EUR, ali s ključno besedo SMEH5, s čimer prispevajo 5 EUR.

Poštar Pavli
 

Odstop 0,5 % dohodnine

 

Tudi vi lahko polepšate svet, ali vsaj trenutek, še komu. Odstop dohodnine je za vas popolnoma brezplačen, saj bi sicer država sredstva vrnila nazaj v proračun. ZPMS zbrana sredstva namenja izvajanju programov in projektov za vse otroke.

S klikom na spodnjo fotografijo se vam bo odprl obrazec, ki ga natisnete, izpolnete in oddate v poštni nabiralnik. Poštnina je že plačana.

 

POIŠČITE NAJBLIŽJE DRUŠTVO:

PRIJAVA NA

E-NOVICE


E-mail:

Aktualno

 
 

Memorandum mladih o izzivih prihodnosti: »Glas za svetlejšo prihodnost«

19. sep. 2017 Zveza prijateljev mladine Slovenije (ZPMS) je v letošnjem letu nadgradila nacionalni Otroški parlament z oblikovanjem spletnega foruma za izmenjavo mnenj, ki smo ga poimenovali Parlament mladih. Preberi več >
 
 

V oddaji Dober dan o tesnobi in kako se z njo spopasti

15. sep. 2017 V oddaji Dober dan, katere osrenja tema je bila tesnoba, kako jo prepoznati in kako se z njo spoprijeti, smo gostovale tudi strokovne sodelavke Zveze prijateljev mladine Slovenije. Izpostavile smo, da se s tesnobo spopadajo tudi otroci. Preberi več >
 
 

NA 12. OTROŠKEM BAZARJU SE BO PREDSTAVILA TUDI ZVEZA PRIJATELJEV MLADINE SLOVENIJE

4. sep. 2017
12. sejem za družine bo potekal od petka do nedelje, od 8. do 10. septembra, tradicionalno pa bo poskrbel za bogato sejemsko ponudbo, nakupe s sejemskimi popusti, brezplačne delavnice za najmlajše, številne športne aktivnosti, glasbene, plesne in gledališke nastope in še in še. Na odru bodo nastopali Nipke, plesalci plesne šole X Planet, Rebeka Dremelj, Plesno mesto in Talking Tom, številne maskote in Čuki!

NA OTROŠKEM BAZARJU SE BO PREDSTAVILA TUDI ZVEZA PRIJATELJEV MLADINE SLOVENIJE

Na 12. otroškem bazarju bodo svoje programe in projekte predstavile tudi Zveza prijateljev mladine Slovenije (ZPMS) in njene članice. Poleg informiranja o svojih dejavnostih bo ZPMS svojo stojnico oživila s kreativnimi in zabavnimi otroškimi delavnicami.
V nedeljskem Ustvarjalnem kotičku vam bo med 12:30 in 13:30 uro na voljo predstavitev iger iz različnih koncev sveta, ki smo jih pri ZPMS zbrali v sklopu projekta Človek, ne jezi se – združi se! Namen projekta je informiranje, ozaveščanje in promocija vključujoče družbe. Preko iger, zbranih s strani drugih etničnih skupin, manjšin, beguncev in migrantov, ki živijo pri nas, si pri ZPMS prizadevamo mlade ozaveščati o človekovih pravicah in krepiti njihovo razumevanje medkulturnih razlik ter spodbujati medkulturni dialog. Ustvarjalni kotiček bo namenjen spoznavanju in igranju družabnih iger, v katerih se bodo lahko preizkusili vsi otroci.
 Preberi več >
 
 

ZPMS - Zveza prijateljev mladine Slovenije

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana

T: 01 239 67 20
E: info@zpms.si

Davčna št.: SI95609091
TRR: SI 56 6100 0000 3512 232 (Delavska hranilnica)
TRR: SI 56 0510 0801 5645 025
(Abanka)

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.


Zavrni piškotke