EN
SI

Programi in projekti

Podprite nas

Donatorji

Društva ZPMS

O ZPMS

Domov > 

Nakup izdelkov ZPMS


Podprete nas lahko z nakupom naših izdelkov, katerih del od prodaje namenjamo izvedbi programov in projektov za več kot 70.000 slovenskih otrok.

Odstop 0,5 % dohodnine

 

Tudi vi lahko polepšate svet, ali vsaj trenutek, še komu. Odstop dohodnine je za vas popolnoma brezplačen, saj bi sicer država sredstva vrnila nazaj v proračun. ZPMS zbrana sredstva namenja izvajanju programov in projektov za vse otroke.

S klikom na spodnjo fotografijo se vam bo odprl obrazec, ki ga natisnete, izpolnete in oddate v poštni nabiralnik. Poštnina je že plačana.

 

POIŠČITE NAJBLIŽJE DRUŠTVO:

PRIJAVA NA

E-NOVICE


E-mail:

Aktualno

 
 

Tabor za nagrajence natečaja Evropa v šoli in predstavnike Nacionalnega odbora mladih

28. nov. 2016 Za nagrajence natečaja Evropa v šoli in predstavnike Nacionalnega otroškega parlamenta smo organizirali dvodnevni tabor v Domu Miloša Zidanška na Pohorju. Preberi več >
 
 

S Sapramiško obiskali vrtec Pedenjped v Zalogu

24. nov. 2016 S Sapramiško smo v četrtek, 24. 11., obiskali otroke vrtca Pedejped v Zalogu. Preberi več >
 
 

Nujna celostna ureditev področja otrokovih pravic

18. nov. 2016 20. novembra obeležujemo svetovni dan otroka. Ob tej priložnosti je Zveza prijateljev mladine Slovenije (ZPMS) jasno poudarila svoja prizadevanja za ureditev področij zakonodaje, ki obravnavajo otroka in otrokove pravice. Preberi več >
 
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.


Zavrni piškotke