EN
SI

Programi in projekti

Podprite nas

Donatorji

Društva ZPMS

O ZPMS

Domov > 

Pmežik soncu®

 Pomagajte nam otrokom iz manj spodbudnih okolij omogočiti počitnice na morju.
Več ...

Pošljite SMS s ključno besedo POMEZIK5 na 1919 in prispevali boste 5EUR.
 

Dan za rock z ZPMSVabljeni v našo družbo!

 

POIŠČITE NAJBLIŽJE DRUŠTVO:

PRIJAVA NA

E-NOVICE


E-mail:
Dan za rock

Aktualno

 
 

Dan za rock z Zvezo prijateljev mladine Slovenije

23. maj 2018
V soboto, 9. junija, bomo, v sklopu festivala Junij v Ljubljani, na Kongresnem trgu poskrbeli za celodnevno dogajanje. Med 10. in 17. uro bodo na voljo raznovsrtne delavnice za otroke in mladostnike, ob 21. pa bomo pričeli z dobrodelnim koncertom Otroci za otroke, na katerem bodo nastopili otroški pevski zbor OŠ Nove Jarše - Rock mulčki z znanimi slovenskimi glasbeniki.
 Preberi več >
 
 

Zaključno državno srečanje Mladih raziskovalcev zgodovine v Kulturnem centru Vrhnika

18. maj 2018
Vrhnika, 18. 5. 2018 - Zveza prijateljev mladine Slovenije (ZPMS) je v letu kulturne dediščine zaključno državno prireditev programa Mladi raziskovalci zgodovine gostila v Kulturnem centru Vrhnika.

Mladi raziskovalci zgodovine je program, ki ga ZPMS v sodelovanju z osnovnimi šolami izvaja že 49 let. V letošnjem šolskem letu so učenci zadnje triade osnovnih šol pripravljali raziskovalne naloge s širokim in zanimivim naslovom Migracije.

Večmesečno raziskovanje se vsako leto zaključi z državnim srečanjem mladih raziskovalcev in njihovih mentorjev. V letošnjem letu, ob 100. obletnici smrti Ivana Cankarja, se je ZPMS odločila zaključno prireditev postaviti ravno v njegovo rojstno mesto. Celodnevna dogodek se je odvijal v prostorih Kulturnega centra Vrhnika.
 Preberi več >
 
 

ZA DOSTOJNO PREŽIVETJE, PROTI STIGMATIZACIJI RANLJIVIH

24. apr. 2018 Organizacije Dobrodelno društvo Petka za nasmeh, Slovenska filantropija, Zveza prijateljev mladine Slovenije, Delavska svetovalnica, Nacionalni forum humanitarnih organizacij ter društvo Kralji ulice obsojamo zadnje javne napade na prejemnike socialnih transferjev ob sprejetih spremembah socialne zakonodaje, ki dviguje osnovni znesek minimalnega dohodka na 385,05 evra. Prejemniki socialnih transferjev so bili ob tem v javnosti namreč večkrat ožigosani kot demotivirano javnofinančno breme. Preberi več >
 
 

ZPMS - Zveza prijateljev mladine Slovenije

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana

T: 01 239 67 20
E: info@zpms.si

Davčna št.: SI95609091
TRR: SI 56 6100 0000 3512 232 (Delavska hranilnica)
TRR: SI 56 0510 0801 5645 025
(Abanka)

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.


Zavrni piškotke