Akcija 1 nakup = 1 donacija ponovno vabi k dobrodelnosti. S skupnimi močmi zbiramo pomoč za vse tiste, ki so jih avgustovske poplave v Sloveniji najbolj prizadele. Z nakupom izdelkov Ariel, Lenor, Pantene, Pampers, Old Spice in drugih priljubljenih znamk podjetja P&G v času od 2. 10. do 30. 11. 2023 tudi vi prispevate v dobrodelni sklad, za donacijo v obliki izdelkov za osebno nego in čistil družinam, ki pomoč najbolj potrebujejo.

Akcija 1 nakup = 1 donacija za pomoč poplavljeni Sloveniji

Prav vsak med nami zagotovo še nekaj časa ne bo pozabil letošnje ujme nepopisnih razsežnosti, ki je pod vodo pustila velik del Slovenije. Nešteto preplašenih pogledov, nešteto neverjetnih zgodb in nešteto herojskih podvigov kasneje smo še vedno na točki, ko si veliko prizadetih družin ne more privoščiti življenja, kot so ga pred tem poznali. Nastale škode ne more popraviti en posameznik, organizacija ali država sama, zato je še toliko bolj pomembno, da pomoč prihaja konstantno in v vseh možnih oblikah.

Akcija »Skupaj zmoremo!«, ki od 2. 10. do 30. 11. 2023 poteka po vsej Sloveniji, nagovarja kupce, da prav vsak nakup šteje, saj z nakupom izdelka katerekoli sodelujoče blagovne znamke prispevajo h končni vrednosti donacije.

15 blagovnih znamk za skupen dober namen

Vsak nakup kateregakoli izdelka blagovnih znamk Ariel, Lenor, Dash, Jar, Ambi Pur, Gillette, Old Spice, Head&Shoulders, Pantene, Herbal Essences, Oral B, Pampers, Always, Naturella in Swiffer prispeva 0,03 € v sklad donacije. Zbrana donacija bo v obliki izdelkov za osebno nego in čistil predana Zvezi prijateljev mladine Slovenije (ZPMS), ta pa bo nato izdelke razdelila družinam, ki pomoč najbolj potrebujejo.

»Akcije 1 nakup = 1 donacija smo že večkrat izpeljali in odziv med potrošniki je bil vedno odličen,  verjamemo, da bo tudi tokrat tako,« predstavlja novo kampanjo Katja Pavlica, vodja programa P&G na Orbico Slovenija in dodaja: »Skupaj zmoremo, korak za korakom, vsak po svojih zmožnostih.«

Preverjena kakovost in skrb za lokalno skupnost sta lastnosti, ki ju sprva ne povežemo, vendar ju druži izjemno pomembno načelo – zanesljivost. Blagovne znamke P&G so priljubljene blagovne znamke, katerim lahko vedno zaupate.

»Veseli smo, da sodelujemo v še eni srčni akciji. Že vrsto let skrbimo, da zbrana sredstva dobrodelnih kampanj pridejo v prave roke. Vidimo nasmehe najmlajših, vidimo olajšanje v očeh staršev. Za prav vsako družino, ki ji lahko pomagamo, smo hvaležni« pravi Pika Jamšek, strokovna sodelavka ZPMS.