Spoštovani dobri ljudje,

v teh težkih časih se na Zvezo prijateljev mladine Slovenije in njenih 112 članic po vsej Sloveniji že obrača veliko prizadetih ljudi. Še več prošenj pa pričakujemo v naslednjih dneh. Ljudje potrebujejo pomoč, saj so se znašli v velikih stiskah, ko se celotna Slovenija sooča s hudo naravno nesrečo – poplavami, ki so prizadele mnoge družine in povzročile nepredstavljive težave in škode. 

Tudi vi lahko pomagate:

1️⃣ Svoj 𝐩𝐫𝐢𝐬𝐩𝐞𝐯𝐞𝐤 𝐥𝐚𝐡𝐤𝐨 𝐧𝐚𝐤𝐚𝐳𝐮𝐣𝐞𝐭𝐞 𝐧𝐚 𝐛𝐚𝐧č𝐧𝐢 𝐫𝐚č𝐮𝐧

𝐙𝐯𝐞𝐳𝐞 𝐩𝐫𝐢𝐣𝐚𝐭𝐞𝐥𝐣𝐞𝐯 𝐦𝐥𝐚𝐝𝐢𝐧𝐞 𝐒𝐥𝐨𝐯𝐞𝐧𝐢𝐣𝐞:

TRR: SI56 6100 0000 3512 232; Koda plačila: CHAR; Sklic: SI00 245021; Namen: neurje

Vaš prispevek bo neposredno namenjen prizadetim družinam, ki se borijo s posledicami poplav, in jim omogočil lažje premagovanje težav ter ponovno ustvarjanje varnega in stabilnega okolja za njihova življenja.

2️⃣ 𝐏𝐨š𝐥𝐣𝐢𝐭𝐞 𝐒𝐌𝐒 𝐬 𝐤𝐥𝐣𝐮č𝐧𝐨 𝐛𝐞𝐬𝐞𝐝𝐨 𝐄𝐍𝐎𝐒𝐑𝐂𝐄𝟓 𝐧𝐚 š𝐭𝐞𝐯𝐢𝐥𝐤𝐨 𝟏𝟗𝟏𝟗.

Vaš prispevek bo prav tako prispeval k zagotavljanju nujne pomoči tistim, ki jo najbolj potrebujejo.

Vsi, ki nam pišete iz tujine in izven EU držav, predlagamo da svoje donacije enostavneje opravite preko: PayPal računa ali s kreditno kartico (stripe).

Od ponedeljka do petka na sedežu Zveze prijateljev mladine Slovenija, na Dimičevi ulici 9, 1000 Ljubljana, od 8. ure in vse do 16. ure sprejemamo sredstva za higieno, hrano z daljšim rokom trajanja in čistila, saj so to osnovne potrebe, ki so ključne v teh razmerah.

Samo skupaj lahko naredimo veliko in izkažemo svojo človečnost ter empatijo do sočloveka v trenutkih, ko jo najbolj potrebujejo. Zahvaljujemo se vsem, ki že pomagate in delite to sporočilo, saj je vsak deljeni prispevek še en korak bližje k okrevanju in pomoči prizadetim.

Naj nam bo ta kriza priložnost, da pokažemo svojo solidarnost in podporo vsem, ki so se znašli v stiski.

Hvala, ker se odzivate na naš klic in stojite ob strani v tem težkem času. Skupaj smo močnejši! 💙🤝

UPN QR koda za nakazila donacij za pomoč prizadetim v poplavah.

Zveza prijateljev mladine Slovenije bo vso zbrano pomoč razdelila družinam z otroci in mladostniki, ki so bili prizadeti v teh poplavah skupaj z našimi članicami – lokalnimi društvi po Sloveniji, ki v svojem okolju poznajo družine, ki rabijo pomoč. 

Odobrena finančna pomoč bo izključno namenska za potrebe sanacije in nakupa najnujnejših dobrin. Pregled porabe Zveza prijateljev mladine Slovenije in naše članice po Sloveniji zagotavljamo tako, da družini ne nakazujemo sredstev na TRR, temveč plačamo direktno predračun, iz katerega je razvidna vsebina porabe. Vse zbrane materialne donacije pa bomo razdelili s pomočjo naših članic – društev, ki delujejo na prizadetih območjih.

#ZPMSprogrami #socialnohumanitarniprogram #enossrce #Pomoč #Poplave #ZaSlovenijo

Fotografije vir: Neurje.si