Zveza prijateljev mladine Slovenije skupaj s Siol.net organizira dobrodelno dražbo podpisane kolesarske majice Primoža Rogliča, majice Jumbo Visme, s katero je kolesaril na lanskoletni dirki po Španiji. Dražba bo potekala od 6. do 19. aprila 2021 do 12. ure. Izkupiček dražbe bo namenjen programu Pomežik soncu, v okviru katerega ZPMS peljemo otroke iz socialno šibkih družin na počitnice.

Vsako leto vsi že komaj čakamo počitnice, še najbolj otroci. Pomežik soncu je program, s katerim želimo pri Zvezi prijateljev mladine Slovenije čim večjemu številu otrok zagotoviti brezplačne počitnice. Želimo jim omogočiti teden brezskrbnosti, da razvijajo svoje talente in odkrivajo svoje potenciale.

Podpisana kolesarska majica Primoža Rogliča

Nekateri otroci tako prvič zaplavajo, drugi se prvič hladijo ob kepici sladoleda. Da bi zbrali čim več sredstev in tako peljali čim več otrok na morje, so pri Zvezi prijateljev mladine Slovenije veseli, da lahko v ta namen izvedejo dražbo podpisane kolesarske majice Primoža Rogliča, majice Jumbo Visme, s katero je kolesaril na lanskoletni dirki po Španiji. Predsednici ZPMS Darji Groznik je v decembrski oddaji Vikend paket majico izročila takratna gostja Lora Klinc, Rogličeva partnerka.

V članku na Siolu najdete obrazec, preko katerega lahko oddate svojo ponudbo za podpisano majico kolesarskega asa Primoža Rogliča. Ponudba, ki jo boste oddali, mora biti od zadnje razglašene ponudbe, ki jo lahko najdete v tem članku, višja vsaj za 50 evrov.

Tukaj je obrazec za DRAŽBO in informacija, koliko je zadnji LICITIRANI znesek.