SKUPAJ ODPELJIMO OTROŠKI NASMEH NA POČITNICE

V Klubu zvestobe OMV SMILE & DRIVE vsako leto že tradicionalno organiziramo dobrodelno akcijo. Ob 6. rojstnem dnevu smo v Klubu že tretje leto zapored združili moči s humanitarnim programom Pomežik soncu®Zveze prijateljev mladine Slovenije (ZPMS), v zbiranju sredstev za počitnice otrok iz socialno šibkejših družin.

Med zbiranjem točk bosta pripravo letovišča, kamor bodo otroci odšli na počitnice prevzela kar komika Tin Vodopivec in Urška Vučak Markež, ambasadorja projekta Pomežik soncu®, ZPMS. Ob tem pa jima bodo pomagali zaposleni iz OMV Slovenija. Več kot bo zbranih točk, intenzivnejše bodo njegove priprave, ki jih lahko spremljate na naši Facebook strani ali na našem YouTube kanalu.

Za močan začetek dobrodelne akcije pa bo poskrbel Klub zvestobe OMV SMILE & DRIVE, ki bo v dobrodelni sklad podaril 1.000.000 točk, z vašo pomočjo pa bomo to število še povečali.

Darujmo točke
Vse do konca februarja 2020
 lahko svoje točke darujete na bencinskih servisih OMV s svojo kartico zvestobe, preko spodnjega spletnega obrazca (ob predhodni prijavi na spletni strani), in preko mobilne aplikacije OMV SMILE & DRIVE. Darovati je mogoče večkrat, ampak najmanj 50 točk zvestobe naenkrat.