Vsi imamo radi počitnice, še najbolj pa otroci. Sonce, morje, smeh. Otroška domišljija se razlije čez prag vsakdana in dogodivščine ustvarjajo nepozabne spomine. Valovi odženejo skrbi in prinesejo nova prijateljstva. In s pomočjo programa Pomežik soncu® so takšne sanje mnogim otrokom tudi uresničljive. Spomnimo, v letu 2019 smo za počitnice zbrali četrt milijona sredstev in omogočili popolnoma brezplačne počitnice 1210 otrokom. Letos se k akciji zbiranja sredstev priključuje podjetje Ariessa. Sanjati je vedno dovoljeno, zato si želimo, da to rekordno številko letos ponovimo ali presežemo.

Podjetje Ariessa je razvilo kolekcijo emajlirane posode Enamelie by Luna for Kids z namenom, da podprejo program Pomežik soncu®, program Zveze prijateljev mladine Slovenije, ki že več kot 20 let omogoča brezplačne poletne počitnice otrokom iz socialno ogroženih družin.

Z vašo pomočjo, torej z nakupom emajliranih posod, bomo teden brezskrbnosti omogočili še večjemu številu otrok. Nekateri bodo prvič zaplavali v morju, spet drugi se bodo prvič hladili ob morju s kepico sladoleda.

Kolekcijo posod Enamelie by Luna for Kids boste našli v trgovinah Spar.

Dekor je na posodicah je narisala deklica Luna, ko je bila stara 8 let. Verjamemo, da vas bodo posodice s pentljami navdušile in da vam bodo v veselje pri uporabi.

Hvala za vašo podporo.