Henkel pomaga z donacijo izdelkov

Zveza prijateljev mladine Slovenije je prejela velikodušno donacijo iz podjetja Henkel Adria s svojima sektorjema HCB in Hair professional, ki vključuje izdelke Persil, Weisser Riese, Somat, Pril in Schwarzkopf professional.

»V teh težkih časih želi Henkel izraziti solidarnost in podporo. Naša donacija je naš način pomoči skupnosti. Veseli smo, da imamo priložnost, da s svojimi produkti olajšamo nekatere naloge skupnosti in ji pomagamo k hitrejšemu okrevanju,« je povedala Anita Penić Knep, direktorica marketinga HCB, Henkel Slovenija in Henkel Hrvaška.

Donacijo sta prejela Rdeči križ Slovenije in Zveza prijateljev mladine Slovenije. »Izredno sem ponosen, da podjetje Henkel sodeluje pri donaciji svojih izdelkov Rdečemu križu Slovenije in Zvezi prijateljev mladine Slovenije. V preteklosti smo že imeli priložnost sodelovati s temi organizacijami in vedno smo veseli, ko lahko nekako pomagamo in na ta način nekaj vrnemo skupnosti. Upamo, da nam bo ta donacija vsaj malo olajšala težke dni, ki so doleteli slovenske državljane,« je povedal Gregor Majcen, direktor tovarne Henkel Maribor.

»V imenu celotne ekipe Zveze prijateljev mladine Slovenije se zahvaljujemo Henklu Slovenija za velikodušno donacijo v luči nedavnih uničujočih poplav. Donacija, ki vključuje izdelke za pranje perila in posode, bo zelo dobrodošla družinam. Pomembno je, da priskočimo na pomoč tistim, ki so bili prizadeti. Ta podpora bo omogočila, da bomo v prihodnjih mesecih lahko ponudili pomoč tistim, ki so se znašli v težkih razmerah. Henkel Slovenija, hvala, ker ste ponovno dokazali, da ste odgovorno podjetje, ki skrbi za skupnost,« je povedala Breda Krašna, generalna sekretarka Zveze Prijateljev Mladine Slovenija.