ENO SRCE s Telemachovo pomočjo bije še močneje

Zveza prijateljev mladine Slovenije in Telemach ponovno pišeta zgodbo srčnih gest in nesebične pomoči tistim, ki v času praznikov in medsebojnega obdarovanja občutijo še večjo stisko. Z decembrsko dobrodelno akcijo, katere glavni akterji so bili zaposleni v podjetju, so v Telemachu podprli projekt ENO SRCE in skupaj zbrali približno 500 daril za otroke.

Ljubljana, 8. december 2022 – Pri Telemachu v središče svojega delovanja že vrsto let postavljajo družbeno odgovorne aktivnosti. Ker želijo, da bosta tako praznični čas kot tudi prihajajoče leto 2023 kar se da lepa za vse, so tudi letos podprli socialno humanitarni program ENO SRCE. V sklopu tega programa Zveza prijateljev mladine Slovenije združuje projekte Pomoč družinam, Sapramiškin sklad, Adin štipendijski sklad, Športnik sem in Polna šolska torba.

Telemachovi zaposleni, ki so v akciji zbiranja daril sodelovali že lani, so skupaj z izdatno pomočjo Telemacha tudi letos zbrali približno 500 daril in tako ponovno dokazali, da mislijo na tiste, ki se nahajajo v težjih življenjskih situacijah.

»V Telemachu smo Zvezo prijateljev mladine Slovenije podprli že lani in ponosni smo, da so se naši zaposleni k pozivu zbiranja daril ponovno odzvali v tako velikem številu. Skupaj smo dokazali, da lahko z malimi dobrimi deli na obraze pričaramo velike nasmehe in s tem ustvarjamo pozitivne spremembe,« je po predani donaciji povedala Greta Šter, vodja korporativnega komuniciranja na Telemachu.

Breda Krašna, generalna sekretarka Zveze prijateljev mladine Slovenije pa je temu še dodal/a: »Z veseljem sodelujemo s podjetji, kot je Telemach, ki tudi sicer skrbi za šibkejše člane naše družbe. ENO SRCE je program, ki ga izvajamo več let, z njegovo pomočjo pa želimo letošnji december napolniti s srčnimi čudeži. Zato vas vabim, da okna svoje hiše okrasite z doma izdelanim srcem, svoj izdelek pa lahko delite tudi na družbenih omrežjih in mu dodate #enosrce ter kraj svojega bivališča

Ob tem na Telemachu in Zvezi prijateljev mladine Slovenije sporočajo, da je mogoče program podpreti tudi s finančno donacijo. S poslanim SMS sporočilom ENOSRCE5 na 1919 lahko vsak posameznik prispeva 5 EUR za tiste, ki si najlepših praznikov ne morejo pričarati sami.