Že naslov pove, da boste na tem mestu lahko brali o dobrodelnosti – o dobrodelnih akcijah in zgodbah, ki nas ne bodo pustile ravnodušne. Na tem mestu boste lahko tudi sami del dobrodelne akcije. Želimo si, da nas bo čim več. Mesto dobrodelnosti se nahaja na tem naslovu: www.metropolitan.si.

Na Zvezi prijateljev mladine Slovenije smo izredno ponosni na sveže sodelovanje z Metropolitanom iz medijske hiše Adria Media Ljubljan, saj bo pripomoglo h krepitvi dobrodelnosti in širjenju dobre prakse. Zelo dobro se zavedamo, kako dragocena je prav vsaka oblika podpore v javnosti. Z zgodbami, ki jih bomo pisali z Metropolitanom, bodo naša prizadevanja še učinkovitejša.

Ena prvih zgodb, ki jo trenutno peljemo, je dobrodelno zbiranje hrane. Od 5. do 9. 12. 2022 med 9. in 16. uro je na naslovu uredništva Metropolitan zbiralna točka hrane. Najdete jo na Bleiweisovi cesti 30 v Ljubljani – tam se zbira hrana za vse, ki si stežka privoščijo konkreten obrok na dan.  Več o akciji si lahko preberete tukaj. Vso hrano, ki jo bomo zbrali, bomo namenili družinam v stiski po vsej Sloveniji.

Hvala vsem, ki boste prispevali svojo košarico hrane in vabljeni k spremljanju naših aktivnosti na www.metropolitan.si.