RAZPRODANO – Koledar za leto 2023

Vsak mesec posebej prinaša prav posebno toplino in pravljičnost, ki vas bo popeljala v svet srčnosti, dobrote, navihanosti in radovednosti. Kot brezskrbno otroštvo. Koledar Zveze prijateljev mladine Slovenije je opremljen s pomembnimi obeležji, ki se navezujejo na naše delo in poslanstvo (Mednarodni dan otrok v medijih, Mednarodni dan knjig za otroke, Mednarodni dan družin, Svetovni dan boja proti otroškemu delu …) z našimi programi in projekti (Otroški parlamenti, Teden otroka, Evropa v šoli …), z aktivnostmi Društva Bralna značka (Začetek Nacionalnega meseca skupnega branja, Dan zlatih knjig …) ter datumi, ki so vezani na šolsko leto (Zimske počitnice, informativni dan za vpis v srednje šole, Pouka prost dan …).

Cena koledarja je 8,80 € z vključenim DDV brez poštnine. Z vsakim nakupom boste prispevali v sklad za družine in otroke v stiski. Za naš program Eno srce. 

Avtorica koledarja je Alenka Vuk Trotovšek.
Velikost koledarja: Š22.5 x V22.5 (zaprt) oz. Š22.5 x V45 (odprt)

Praznične voščilnice  

Pri nas, na Zvezi prijateljev mladine Slovenije, bo tudi v letošnjem letu mogoče kupiti praznične voščilnice. Voščilnice so okrašene z našima glavnima junakoma Zarjo in Lukcem.
Seveda so voščilnice dobrodelne, saj bo od vsakega nakupa del prihodka namenjen otrokom in družinam v stiski, za naš program Eno srce. 

Cena kompleta voščilnic (5 kosov) je 5,90€, z vključenim DDV, brez poštnine

Avtorica voščilnic je Alenka Vuk Trotovšek.
Velikost voščilnic: 16.2 x 11,3 (zaprta) oz. 16.2 x 22.6 (odprta)

Za nakup sledite povezavi tukaj. 

Koledar ZPMS 2023

Voščilnice