DOBRODELNA KOLEKCIJA EMAJLIRANE POSODE ENAMELIE BY LUNA FOR KIDS ZA POMEŽIK SONCU®

Akcija traja od 7. 9. do 20.9.2022. Kolekcijo posod Enamelie by Luna for Kids boste našli v trgovinah Interspar in izbranih trgovinah Spar.

Dekor na posodicah je narisala deklica Luna, ko je bila stara 8 let. Verjamemo, da vas bodo posodice s pentljami navdušile in da vam bodo v veselje pri uporabi.

Vsi že komaj čakamo počitnice, še najbolj pa otroci. Sonce, morje, smeh. Otroška domišljija se razlije čez prag vsakdana in dogodivščine ustvarjajo nepozabne spomine.

Valovi odženejo skrbi in prinesejo nova prijateljstva. In s pomočjo programa Pomežik soncu® so takšne sanje mnogim otrokom tudi uresničljive.

Program Pomežik soncu® praznuje že 23 let in v letošnjem letu bo letovalo skupno vsaj 13.000 otrok. V lanskem letu je bilo na brezplačnih počitnicah več kot 3.089 otrok. Skupno, v vseh kapacitetah organizatorjev in izvajalcev letovanj, pa je počitnikovalo 10.414 otrok. Letos junija je Zveza prijateljev mladine Slovenije iz humanitarnega programa Pomežik soncu® organizatorjem in izvajalcem letovanj na internem razpisu razdelila 338.847,00 €, in sicer za letovanje vsaj 1000 otrok iz socialno ogroženih družin ter za otroke s posebnimi potrebami in njihove spremljevalce. Letos se k akciji zbiranja sredstev priključuje podjetje Ariessa.

Podjetje Ariessa je razvilo kolekcijo emajlirane posode Enamelie by Luna for Kids z namenom, da podprejo program Pomežik soncu®.

Z vašo pomočjo, torej z nakupom emajliranih posod, bomo teden brezskrbnosti omogočili še večjemu številu otrok. Nekateri bodo prvič zaplavali v morju, spet drugi se bodo prvič hladili ob morju s kepico sladoleda.

Hvala za vašo podporo.