Podjetje Ariessa je kolekcijo emajlirane posode Enamelie by Neža for Kids razvilo z namenom, da podpre delovanje programa TOM telefon®, ki je program Zveze prijateljev mladine Slovenije.

Dekor na posodicah je narisala deklica Neža, ko je bila stara 6 let. Verjamemo, da vas bodo posodice z rožicami navdušile in da vam bodo v veselje pri uporabi.

Enamelie by Neža for Kids so na voljo v trgovinah Interspar in izbranih trgovinah Spar.

TOM TELEFON®

Odraščanje je občutljivo in ranljivo obdobje, v katerem so ljubezen, varnost, sprejetost ter podpora za mlade zelo pomembni.

TOM telefon je edini splošni telefon za otroke in mladostnike v Sloveniji, ki že več kot 30 let deluje na brezplačni in anonimni številki 116111 in tako omogoča, da otroci in mladostniki v svoji stiki niso sami. Preko pogovora z usposobljenimi svetovalci razrešujejo majhne in velike izzive odraščanja, se razbremenijo, informirajo in tudi poveselijo.

V zadnjih 10 letih smo odgovorili na 345.000 kontaktov preko telefona, e-pošte in spletne klepetalnice, kar kaže na pomembnost našega obstoja.

Z nakupom emajliranih posod boste podprli delovanje TOMa in s tem omogočili mnogim otrokom in mladostnikom, da morda prvič nekomu zaupajo svojo težavo in poiščejo pomoč.