V akciji Za Sapramiškin sklad C&A in DINOS smo se združili, da z zbranimi sredstvi pomagamo otrokom s posebnimi potrebami iz socialno šibkejših družin do bolj kakovostnega življenja.

Kdaj in kako sodelovati?

1. Do konca leta zbrane zamaške, plastenke in papir odnesete do vam najbližje DINOS enote in poveste, da material namenjate programu Zveze prijateljev mladine Slovenije Sapramiškin sklad.

2. Tudi v prodajalnah C&A so postavljeni označeni zabojniki, kamor lahko odnesete zbrane zamaške.

Trajnost je v središču vsega, kar počnemo

Podjetje C&A v okviru pobude CLEAN-UP projekta, ki je del številnih trajnostnih aktivnosti, ki jih izvajamo po vsej Evropi od 1. julija do konca leta, želi, da je trajnost v središču vsega, kar počnemo, da vsak prispeva svoj del, da svet postane boljši. Oživimo #wearthechange. – Bodimo solidarni v imenu trajnosti.

Humanitarnosti dodajamo ekološki element zavedanja v družbi

“Sodelovanje s C&A in podjetjem DINOS še posebej pozdravljam, ker humanitarnosti dodajamo tudi ekološki element zavedanja v družbi. Sapramiškin sklad je program Zveze prijateljev mladine Slovenije že od leta 2016. V tokratni akciji zbiramo zamaške, plastenke in star papir. Zbrana sredstva od materiala bodo namenjena pomoči otrokom s posebnimi potrebami iz socialno ogroženih družin pri nudenju psihosocialne pomoči, plačilu fizioterapij, plačilu zdravstvenih in drugih pripomočkov. Vabim vse, da material dostavite v vam najbližjo enoto podjetja DINOS in pri oddaji poveste, da je namenjeno za Sapramiškin sklad“, pove Breda Krašna, generalna sekretarka Zveze prijateljev mladine Slovenije.

Poskrbimo, da se odpadni material ponovno uporabi

V podjetju Dinos z velikim veseljem sodelujemo pri številnih humanitarnih akcijah. V posebno zadovoljstvo pa nam je sodelovati pri programu SAPRAMIŠKIN SKLAD, saj želimo po svojih močeh pomagati in omogočiti, da se bodo zbrani star papir, plastenke in pokrovčki pretvorili v humanitarna sredstva, s katerimi se bo pomagalo otrokom iz socialno ogroženih družin. Dinos namreč zbrane odpadne materiale odkupi in jih v okviru svojih predelovalnih kapacitet predela na način, ki je ustrezen za uporabo v industriji. Tako v Dinosu poskrbimo, da se odpadni materiali ponovno uporabijo in s tem varujemo naravo in vedno bolj omejene vire, zato je odločitev za Dinos modra odločitev za čisto prihodnost.