Darujte lahko tudi z mBills. Poslikajte QR kodo.

Zveza prijateljev mladine Slovenije je v sodelovanju z mobilno aplikacijo mBills pripravila način za enostavno doniranje za vse uporabnike aplikacije mBills.  Darujete lahko tako, da skenirate QR kodo v aplikaciji mBills ali v isti aplikaciji v zavihku “Več” izberete donacije in v nadaljevanju izberete donacijo za Zvezo prijateljev mladine Slovenije. 

Plačevanje s QR kodo mBills. QR kode mBills so grafične kode, ki jih je mogoče prebrati s kamero pametnega telefona le v aplikaciji (mobilni denarnici) mBills.

Postopek: Za optično branje kode QR potrebujete le pametni telefon, nameščen program (bralnik) za branje kod QR, mobilno denarnico mBills ter povezavo z internetom. V svoji mobilni denarnici s pomočjo bralnika kod lahko enostavno naredite nakazilo.

Vse QR kode, ki so označene z mBills oznako, so namenjene izključno za nakazovanje preko mobilne denarnice mBills.

Več o mobilni denarnici mBills.

Varstvo osebnih podatkov: Vaše osebne podatke bomo obdelali za namen evidentiranja donacije. Na naslov naveden na UPN nalogu vas bo ZPMS največ trikrat letno povabila k oddaji donacije na podlagi našega zakonitega interesa (6.1.f GDPR). V primeru, da ne želite prejemati takih povabil, nam to prosim sporočite na info@zpms.si. Več o varstvu osebnih podatkov si lahko preberete v naši Politiki zasebnosti na https://www.zpms.si/politika-zasebnosti/.

QR KODE MBILLS:

DONACIJA SPLOŠNA ZA VSE PROGRAME IN PROJEKTE ZPMS

DONACIJA ZA LETOVANJA V SKLOPU PROGRAMA POMEŽIK SONCU

DONACIJA ŠOLARJEM ZA NAKUP ŠOLSKIH POTREBŠČIN V SKLOPU PROGRAMA POLNA ŠOLSKA TORBA

DONACIJA ZA POMOČ OTROKOM IN DRUŽINAM V ČASU KRIZE COVID-19