Polna šolska torba niso samo pripomočki v torbi – je simbol možnosti in upanja za prihodnost. Vsako leto kar nekaj otrok začnejo šolsko leto brez osnovnih potrebščin, kar jim otežuje učenje in uspeh v šoli.

S skladom Polna šolska torba si prizadevamo, da dobijo otroci vse šolske potrebščine, ki jih potrebujejo za delo in sodelovanje pri pouku.

Kako lahko pomagate?

  1. Donirajte – Vsak prispevek šteje! Z vašo pomočjo lahko kupimo zvezke, svinčnike, barvice, torbe, ravnila, radirke, škarje, lepila in druge potrebščine.
    Donatorska pogodba
  2. Pošljite SMS s ključno besedo SOLA5 ali SOLA10 na 1919 in tako prispevate 5€ ali 10€ za nakup šolskih potrebščin otrokom iz ekonomsko manj spodbudnih okolij.
  3. Podarite šolske potrebščine – Kontaktirajte nas na info@zpms.si.

Vaša podpora šteje!

Z vašo pomočjo lahko otrokom omogočimo, da se osredotočijo na učenje in sanje o svetli prihodnosti. Vsaka šolska torba, ki jo podarimo, prinaša nasmeh na obraz in upanje v srce.

Kot krovna Zveza 110 članic (zvez in društev) smo zavezani k temu, da bomo šolske potrebščine razdelili otrokom širom Slovenije.

Kontakt

Za več informacij obiščite našo spletno stran https://www.zpms.si/polna-solska-torba/ ali nas kontaktirajte na info@zpms.si