Včeraj 20. decembra, smo na našem naslovu, Dimičeva ulica 9 odprli vrata naše Zveze prijateljev mladine Slovenije. Presenetilo nas je, kako se je prostor nenehno napolnjeval s srci ljudi, ki so prišli od daleč, da bi nam polepšali dan s svojim prisrčnim prihodom.

Veselje je bilo neizmerno, in zato se iskreno zahvaljujemo vsem članicam, ki so prišle od daleč in nas podprle z nasmehom in svojo prisotnostjo. Nekateri gostje s seboj prinesli dišeč domači štrudl, drugi pa delili radosti svojega rojstnega dne z nami. Trudili smo se, da smo jih pogostili s srcem in nasmehom, pri tem pa je naša Petra pripravila izjemen kviz za kolo sreče, ki je navdušil vse prisotne.

Prav tako smo bili veseli naših sosedov iz Dimičeve ulice, ki kažejo podporo tudi takrat, ko ZPMS-jevci napolnimo hodnike in dvigalo s škatlami, da komaj hodijo mimo z nasmehom in nam pomagajo ter lepijo srca na svoja okna.

Obljubljamo, da bomo doživetje ponovili naslednje leto, saj si želeli deliti radost in toplino saj smo vendarle #prijateljimladih.