Zahvale za projekt “Barve spremenijo dom: obnavljajmo skupaj”

V projekt “Barve spremenijo dom: obnavljajmo skupaj” se je prijavilo skoraj petsto družin, ki so bile prizadete zaradi poplav. Število prijav je pokazalo, kako nujno je bilo naše sodelovanje s podjetjem JUB, Obrtno-podjetniško zbornico Slovenije, Sekcijo slikopleskarjev, fasaderjev in črkoslikarjev ter podjetju BTC za omogočeno skladišče, ki je bilo ključnega pomena pri izvedbi tega projekta.

Skupaj smo se zavezali, da ponudimo pomoč tistim, ki so jo najbolj potrebovali in jo še potrebujejo.

Veseli smo, številnih zahvale ljudi, ki smo jim že pomagali pri obnovi njihovih domov. Te pohvale nam dajejo krila in nam dajejo občutek, da smo na pravi poti in delamo dobro.

Obnavljanje domov po poplavah je dolgotrajen proces, vendar smo prepričani, da lahko s skupnimi močmi naredimo veliko. Vsak prispevek, pa naj bo to prostovoljno delo, donacija ali le dobra beseda, šteje in se širi pozitivno energijo med ljudmi.

Nekaj utrinkov>> iz našega skladišča

Če ste tudi vi med tistimi, ki ste bili prizadeti v poplavah, vas pozivamo, da izkoristite to priložnost. JUB, d.o.o., donira štiri izdelke, ki so na voljo za obnovo vašega doma: JUPOL GoldJUPOL ClassicJUPOL Citro in JUPOL Block. Količine so omejene. S temi kakovostnimi izdelki vam želijo pomagati vrniti vaš dom v prvotno stanje.

DOSTOP DO VLOGE v tem trenutku ni več mogoč.

Zaradi izjemnega zanimanja je VLOGA za naročilo JUB barv do nadaljnjega zaprta. Ko razdelimo med vse prijavljene družine vas obvestimo, ko bomo vlogo ponovno odprli.