Olimpijska kapa in dres Anamarije Lampič

Dražba se je začela: zagotovite si olimpijsko kapo in dres Anamarije Lampič!

Končni izkupiček dražbe bo v celoti namenjen našemu socialno humanitarnemu programu Športnik sem. Zbrana sredstva bomo namenili nadobudnim mladim športnikov iz socialno šibkejših okolij.

Izklicna cena za oba predmeta je 25 evrov. 👈
Dražba bo zaključena v ponedeljek, 6. 2., ob 10. uri.
Ob 11. uri bo metropolitan.si objavil ime zmagovalca, tistega, ki je ponudil najvišji znesek, in bo postal novi lastnik podpisanih predmetov.

V dobrodelni dražbi sodelujete tako, da v komentar pod Facebook objavo zapišete znesek, ki ste ga pripravljeni odšteti za kapo in dres s štartno številko, ki ju je lani na olimpijskih igrah v Pekingu nosila Anamarija Lampič.
Kdor ponudi največ, bo novi lastnik podpisane opreme. Ponudnika najvišjega zneska bomo kontaktirali, glede podrobnosti prevzema pa se dogovorimo osebno.

V sodelovanju s spletnim mestom metropolitan.si, smo za vse oboževalce Anamarije Lampič pripravili dobrodelno dražbo podpisane kape in podpisanega dresa s štartno številko z olimpijskih iger v Pekingu 2022. Z dobrodelno dražbo boste pomagali socialno humanitarnemu programu Športnik sem.

Naš program Športnik sem je namenjen spodbujanju rekreacije, zdravega življenja, druženja. Naši uporabniki niso nadarjeni športniki, mi si v prvi vrsti prizadevamo za to, da se mladi gibajo in s tem krepijo svoje telesno ter duševno zdravje,” je povedala Pika Jamšek, strokovna delavka ZPMS.

Socialno in finančno šibkejše družine, v katerih otroci trenirajo najrazličnejše športe, se lahko prijavijo na interni razpis članic ZPMS po Sloveniji. Prejete vloge in dokumentacijo pregleda Komisija za socialna vprašanja in humanitarne projekte, ki izbere prejemnike pomoči za eno šolsko leto. Otroci so izbrani pretežno glede na finančno stanje v družini in druge specifične situacije, veliko pa pripomorejo tudi motivacijska pisma, ki so napisana iz srca in z ogromno željo.

V šolskem letu 2022/2023 že pomagamo 45 mladim pri plačilu mesečnih vadnin, nakupu opreme in pri plačilu morebitnih priprav. Nabor športov je letos zelo raznolik: tenis, nogomet, atletika, odbojka, rokomet, kikboks, plavanje, ples, gimnastika, plezanje, košarka, tek na smučeh, karate, kegljanje in boks.

Hvala vsem, ki boste dražili in prispevali sredstva v dober namen.