Zelo smo veseli, da lahko z vami delimo dve dragoceni knjigi, ki sta tudi dobrodelni:

  • Izštekani najstniki in starši, ki štekajo
  • NAJvodila za NAJstarše – Temeljni vodnik v štirih delih

Izštekani najstniki in starši, ki štekajo – Knjiga je večletna in brezčasna uspešnica, o vzgoji najstnikov. Služi kot vodnik za starše, ki jim je pomembno, da ostanejo povezani s svojim otrokom, tudi v najtežjih trenutkih. Knjiga Izštekani najstniki in starši, ki štekajo vas preko resničnih zgodb z rešitvami in preko osebnega razvoja pripelje do rešitev v vsaki situaciji. Ta knjiga ima edinstveno sestavo. Sestoji iz treh delov in jo je mogoče uporabiti kot priročnik za določene težave. V kazalu lahko hitro in enostavno najdete primer in rešitev. Lahko pa jo berete od začetka do konca in preko osebne rasti močno okrepite vaše odnose.

NAJvodila za NAJstarše – je priročnik za učenje starševskih veščin, za starše otrok vseh starosti. Vemo, da ni receptov in ni navodil, vendar z NAJVODILI lahko postanete NAJ starši. Temeljni vodnik je prva stopnja in začetek opreme, ki jo potrebujete na poti do NAJ staršev: zavedanje svojih vzorcev, zavedanje vsega, kar nosite v sebi kot spontano odzivanje na stresne situacije z otrokom. Vodnik po poti do razumevanja sebe in sprememb svojih vzorcev, s katerimi smo vsi opremljeni. Od tod gre pot naprej k povečanju starševskega vpliva in umirjanju medsebojnih napetosti z otroki vseh starosti.

Od vsake prodane knjige v času od 15.12. 2020 do 15.1. 2021 boste s svojim nakupom pripomogli k temu, da bo v kakšni družini ta čas bolj sproščen in topel. Z nakupom v Vezalovi spletni trgovini darujete za družine v stiski od 5€ do 10€.

Kliknite tukaj za nakup: https://vezal.si/trgovina-vezal/

 

Hvala.