Super darilo za družine v socialni stiski

V času po prvem valu epidemije COVID-19 smo na žalost opazili kar precejšnje spremembe v socialnem statusu številnih družin. Veliko družin je kriza potisnila še bolj na obrobje, številne družine pa so se prvič znašle v situaciji, ko so bile prisiljene poiskati pomoč, tudi pri nas. V tem času so z nami stopili v stik nakupovalni centri Supernova, s katerimi smo pripravili prav prikupno solidarnostno akcijo.

Ob pridružitvi kar sedmih Qlandia centrov so se v skupini Supernova namesto velikih pompoznih dogodkov odločili pomagati tistim, ki jih je korona-kriza najbolj prizadela. S prodajo Darilnih kartic Supernova so zbrali donacijo v višini kar 4.500 €, ki bodo prek našega društva prišla do družin, katerih socialni položaj se je v času COVID krize še dodatno poslabšal in so bile potisnjene še bolj na obrobje.

Hvala vsem, ki ste z nakupom Darilne kartice Supernova v slabih dveh mesecih pomagali doseči najvišji zastavljen cilj! Vsak nakup nas je namreč pripeljal bližje cilju in presrečni smo, da je akcija dosegla tako dober odziv. In hvala nakupovalnim centrom Supernova za super darilo, ki bo marsikomu pomagalo prebroditi ta težek in negotov čas. Veseli smo, da lahko sodelujemo s tako srčnimi podjetji in verjamemo, da bomo tudi v prihodnje skupaj pisali še nove srečne zgodbe.