Zveza prijateljev mladine Slovenije v sodelovanju s portalom www.preprosto.je – dobrodelno spletno nakupovanje hrane.

V Zvezi prijateljev mladine Slovenije se s stisko pomanjkanja hrane v času epidemije srečujemo vsak dan bolj. Zelo smo veseli vsake pomoči, ki na kakršen koli način pomaga družinam, da lažje prebrodijo krizo, ki ne izbira med svojimi žrtvami. Še posebej pa smo veseli, da smo skupaj s portalom preprosto.je realizira idejo o dobrodelnem nakupu hrane. Portal www.preprosto.je ni samo spletna trgovina, je tudi način, da lahko vsi pomagamo družinam v stiski kar online.

Dobrodelni med nakupovanjem

Na portalu www.preprosto.je je spletno nakupovanje v prvi vrsti zelo preprosto, v drugi vrsti pa ima na vsakem koraku dodano še dobrodelno noto. Od čisto vsakega prejetega spletnega nakupa bo portal del živil, ki jih pri ZPMS najbolj potrebujemo, daroval družinam v stiski. Hkrati pa lahko tudi vsak posameznik pomaga z nakupom dobrodelnega paketa v višini 5 EUR, 10 EUR ali 25 EUR. Portal nam donirane pakete v celoti posreduje na ZPMS oz. našim društvom po vsej Sloveniji.

Pakete živil smo sestavili skupaj, vsebino najdete TUKAJ >>KLIKNITE<<

Ekipa portala Preprosto.je nam je ob tem še zaupala, da je za njih skrb za sočloveka ena najpomembnejših vrednot, ne le v času krize, pač pa nas bi morala spremljati ves čas našega življenja. “Sodelovanje z ZMPS tako nadaljujemo tudi v prihodnosti. Veseli nas, da lahko v tem času pomagamo socialno šibkim skupinam, prav tako pa tudi rizičnim skupinam, ki trenutno za voljo svojega zdravja ne morejo zapustiti stanovanja in iti po najnujnejše v trgovino.”

Ekipa Preprosto.je trenutno dostavlja na območju Mestne občine Ljubljana z okolico, ciljajo pa tudi na to, da bodo dostavo razširili na celotno Slovenijo. Zaradi epidemije in širjenja koronavirusa pa pri dostavi upoštevajo vse preventivne ukrepe, ki zagotavljajo varnost kupcev in varnost zaposlenih.

Hvala vsem, ki boste s spletnimi nakupi pomagali družinam v stiski.

Želimo vam, da ostanete zdravi.