Ker nas je situacija s koronavirusom presenetila ravno v času priprav zgodovinskih raziskovalnih nalog na razpisno temo Poklici v preteklosti, smo se odločili, da bomo letošnji zaključek izvedli na malce drugačen način.

  1. V kolikor ste raziskovalno nalogo zaključili in bi jo morali samo še poslati, vas prosimo, da jo posredujete v elektronski obliki preko We transferja na naslov iris.furlan@zpms.si. Naloga naj bo v PDF.obliki, da bo prenos lažji. To velja tudi za tiste, ki ste nalogo že oddali.
  2. V kolikor ste uspeli do začetka marca zbrati vire in ostale stvari za izdelavo raziskovalne naloge in če obstaja možnost, da lahko v zgodovinskem krožku nalogo preko elektronskih medijev tudi dokončate, le – to opravite v času, ko so OŠ še zaprte. Rok za oddajo raziskovalnih nalog je 31. 5. 2020. Nalogo boste poslali v elektronski obliki preko We transferja na naslov iris.furlan@zpms.si. Naloga naj bo v PDF.obliki, da bo prenos lažji.
  3. Po vsej verjetnosti letošnjega državnega srečanja mladih zgodovinarjev in s tem ustnih predstavitev, ne bomo izvedli. Naloge bodo ocenjene le kot pisni izdelek. V primeru drugačne odločitve, vam bomo to pravočasno sporočili.

Hvala.