Poskočni Dejan sporoča: “DOBRODELNO SI BOM OBRIL SVOJO IROKEZO”

Zvezo prijateljev mladine Slovenije je pred kratkim zelo pozitivno presenetil priljubljeni pevec narodno zabavne glasbe Dejan Krajnc, ki je glasbeno sceno zagotovo zelo močno zaznamoval s prepoznavno irokezo. Na svojem Instagram profilu je namreč objavil sliko s pomenljivim besedilom: “Če ta slika dobi 25 tisoč všečkov do Božiča si Poskočni Dejan pobrije irokezo.”  Kako je to povezano z nami?

Dejan je v treh dneh zbral več kot 25.000 srčastih všečkov! Vse to z enim samim namenom – da akcijo nadaljuje z dobrodelno noto, pri čemer ga z velikim veseljem podpirajo tudi vsi ostali Poskočni. Z dobrodelno akcijo, ki se imenuje #NiVseVFrizuri, bo ekipa skušala zbrati 2x več denarja, kot je bilo potrebnih všečkov za britje irokeze, torej 50.000€.

Namen akcije pa je: podpora socialno ogroženim družinam – da bi lahko vse družine v stiski svoje otroke razveselile z darili.

Dejana se bo javno in v živo pobrilo v oddaji Vikend paket na RTV Slovenija, v nedeljo, 15.12.2019.

Oglejte si video povabilo na YouTubu (klik)

Prenos video povabila (klik)

 

Sredstva se zbirajo na dva načina

  1. POŠILJANJE SMS

Pošljite sporočilo SMS na številko 1919 s ključno besedo DARILO in prispevali boste 1 EUR ali DARILO5 in prispevali boste 5 EUR.

S tem boste prispevali sredstva za nakup novoletnih daril za otroke iz socialno ogroženih družin. Prispevajo lahko uporabniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije, A1, T-2 in Telemacha. Pravila in pogoji za sodelovanje pri storitvi SMS-donacija so objavljeni na spletni strani www.zpms.si.

  1. NAKAZILA NA TRR

Vsi, ki želijo prispevati za novoletna darila za otroke iz socialno ogroženih družin lahko sredstva nakažejo tudi na TRR: SI56 6100 0000 3512  232 odprt pri Delavski hranilnici d.d.; referenca prejemnika (sklic na štev.) 00 07-245009; koda namen: CHAR; namen nakazila: DARILA ZA OTROKE; prejemnik donacije: Zveza prijateljev mladine Slovenije, Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana.Sem nov razdelek, kamor lahko vnesete vsebino.