Zveza prijateljev mladine Slovenije na pobudo otrok iz pevskega zbora OŠ Nove Jarše v sredo, 11. maja, ob 19. uri, v Linhartovi dvorani Cankarjevega doma, pripravlja dobrodelni koncert Otroci za otroke.

Gre za prav poseben koncert, prav posebnega pevskega zbora OŠ Nove Jarše, ki se mu bodo na odru pridružili znani glasbeniki, kot so Severa Gjurin, Vlado Kreslin, Niet, Matevž Šalehar – Hamo, Ula Ložar, Tina Marinšek …

Vstopnice za koncert so na prodaj v Cankarjevem domu in prek spletne strani: http://vstopnice.cd-cc.si/…/dobrodeln…/vstopnice-208527.html.

Otroški pevski zbor OŠ Nove Jarše pod vodstvom zborovodje Emirja Jušiča je zbor, ki skozi petje podaja pozitivna sporočila. S pomočjo koncerta želijo svojim vrstnikom omogočiti otroške radosti, ki jim jih njihova stiska ne dopušča. V ta namen se jim bodo na odru pridružili znani slovenski glasbeniki.

Celoten koncert je prežet z dobrodelno noto, zbrana sredstva bodo namenjena letovanju otrok iz socialno manj spodbudnega okolja v okviru akcije Pomežik soncu®