KOLEDAR

 

Cena koledarja: 7.80 €

Naročila zbiramo na info@zpms.si ali izpolnite obrazec.

ZBORNIK TOM TELEFONA

 

KER NAM JE MAR – KAKO LAHKO ODRASLI UČIMO OTROKE IZKUŠENJ EMPATIČNE ODZIVNOSTI (2020)

V vseh teh letih delovanja ter ob srečevanju s stisko, težavami in vprašanji otrok, želijo pri TOM telefonu izpostaviti, da je empatija prvi in ključni odgovor. Zbornik je razdeljen na sklope, ki naslavljajo 4 področja vsakdanjega življenja otrok in mladostnikov:

  1. Empatija med vrstniki
  2. Empatija med starši in otroki
  3. Empatija v šoli in drugih ustanovah
  4. Empatija do sebe.

Zbornik želi biti navdih za vse, ki vzgajajo otroke, ki delajo z njimi in imajo nanje vpliv. Z namigi, kako se v konkretnih situacijah odzivati otrokom bolj empatično, želijo pri TOM telefonu spodbuditi vašo ustvarjalnost. Življenje je nenehno prilagajanje in vsak trenutek nam omogoča, da otroke in odraščajoče učimo empatije iz njihovega življenja za naše skupno življenje.

 

ODGOVORI SODOBNIM NAČINOM ODRAŠČANJA (2015)

Vsem zainteresiranim podarjamo izjemno kakovosten ZBORNIK “Odgovori sodobnim načinom odraščanja”, ki bo brezplačno na voljo do 15. decembra 2021 oziroma do porabe zalog; obračunana bo le poštnina. Za naročilo nam pišite na info@zpms.si. (TOM OBDARUJE, KER PRAZNUJE)

V prodaji je tudi zbornik »Odgovori sodobnim izzivom odraščanja«, ki so ga pri TOM telefonu izdali ob 25-letnici delovanja Tom telefona. V zborniku so zbrani odgovori na stiske mladih, ki so najbolj pogosto izražene v svetovalnih pogovorih, hkrati pa zbornik odstira teme, ki so v obravnavanju otrok in mladine v Sloveniji (pre)pogosto zamolčane.

Želja avtorjev zbornika je, da postane učni pripomoček vseh, ki se dnevno srečujejo z otroki in mladostniki. Svoje mesto naj bi našel predvsem v osnovnih in srednjih šolah ter centrih za socialno delo, v pomoč pa je lahko tudi staršem.

Delček zbornika lahko prelistate tukaj (klik).

Cena:

  • Kar nam je mar, 2020 = 7 EUR + ptt
  • Odgovori sodobnim izzivom odraščanja, 2015 = 15 EUR + ptt (brezplačno na voljo do 15. decembra 2021 oziroma do porabe zalog; obračunana bo le poštnina. Za naročilo nam pišite na info@zpms.si)
  • OBA SKUPAJ = 15 EUR + ptt

Zbornika sta v prodaji le na Zvezi prijateljev mladine Slovenije, naročite ju lahko preko kontaktnega obrazca ali na e-mail info@zpms.si

 

Sredstva od prodaje bodo namenjena nadaljnjemu delovanju in razvoju TOM telefona®.

NOVOLETNE VOŠČILNICE

 

Cena kompleta: 5,90 €

Komplet vsebuje 5 voščilnic in kuvert.

Naročila zbiramo na info@zpms.si ali izpolnite spodnji obrazec.

Del prihodka od prodaje voščilnic je namenjen otrokom in družinam v stiski.

 

 

Za naročilo izpolnite spodnji obrazec: