GOBASTE KRPE POMEŽIK SONCU®

Pri nas lahko kupite tudi naravno gobasto krpo z ekskluzivno dekoracijo in s tem pomagate pri zbiranju sredstev za zdravstveno letovanje otrok s posebnimi potrebami iz socialno ogroženih družin. Od vsakega prodanega paketa gobastih krp prejme ZPMS 0,15 € za podporo letovanj otrok s posebnimi potrebami iz socialno ogroženih družin v okviru humanitarne akcije Pomežik soncu®.

Gobasta krpa iz naravnih vlaken je namenjena čiščenju vseh vrst posode, jedilnega servisa in pribora, kozarcev, ter ostalih površin v kuhinji.
– Učinkovito odstranjuje umazanijo
– Mehka in prijetna na otip
– Vpojna in potrpežljiva
– 100% biorazgradljiva

Velikost: 20 x 18 cm +/- 10%
Vsebina: 1 paket – 3 kos

Gobaste krpe Pomežik soncu® lahko kupite tudi v vseh poslovalnicah Pošte Slovenije.

CENIK IN POGOJI NAROČILA

– 1 PAKET Gobastih krp 1,50 €

V vse cene je vključen DDV.
Stroški poštnine niso všteti v ceno.

Potek naročila:
Naročilo posameznega artikla lahko oddate preko spletnega obrazca, ki ga najdete spodaj, in prejeli boste predračun in podatke za nakazilo.

Minimalna količina naročila za pošiljanje po pošti je:
– Gobaste krpe 4 pakete po 3 kos

Posamezniki lahko za manjše količine pokličete na telefonsko številko 01/23-96-719 in se dogovorite za osebni prevzem na naslovu: Dimičeva 9, 1000 Ljubljana.

Za naročilo izpolnite spodnji obrazec:

UKIYYO ZAPESTNICE – PELJIMO OTROKE NA ZIMSKE POČITNICE!

 

Zimske počitnice otrokom omogočajo premor med napornim delom v šoli in doma. Starši si velikokrat ne morejo vedno privoščiti dopusta takrat, ko imajo otroci počitnice. Poleg časovne omejenosti je pomemben vidik tudi finančna zmožnost družine, da gredo na zimske počitnice.. Ob veliki stopnji brezposelnosti staršev ter staršev, ki živijo na pragu revščine, mnogi otroci ostajajo v času počitnic v kraju bivanja in ne gredo na počitnice. Ocenjujemo, da kar polovica otrok ostane v času počitnic doma.

Konservatorskega otrokom organizirajo zimovanja je smučanji (karta vključena), ali zimovanje z aktivnostmi kot tako obisk muzeja, bazena, drsališče, sankanje.

Kako bomo pomagali pri UKIYYU? 👇

https://ukiyyo.com/pages/zpms

 

DOBRODELNI LESENI IZDELKI HUDWOOD

 

HUD LES, HUDWOOD, HUDA IDEJA, HUDO DOBRODELNO.

Dominik in Rok sta super simpatična brata in mojstra lesenih izdelkov. Dominik in Rok sta pravzaprav tako velika mojstra, da sta za zagon svoje ideje o inovativnih lesenih izdelkih dobila podporo na Kickstarterju. Lesene denarnice, kravatni metuljčki, uhančki … kdo jih ne pozna?

Les je že sam po sebi tako zelo lep, prijeten, topel. Še najbolj pa je prijeten, ko je dobrodelen! Kajne?

Zato smo v Zvezi prijateljev mladine Slovenije tako zelo veseli, da nam je uspelo realizirati idejo o lesenih izdelkih ZPMS – uhančki, praznični okraski za drevesce, kazalniki za knjige.

Ker so vsi izdelki dobrodelni, upamo, da bo čim več lesenih izdelkov krasilo vaša drevesca, da se bodo kazalniki pridno sprehajali med knjižnimi policami in uhančki nasmejali čim več deklet in tudi fantov.  Hudwood

Nakup: https://hudwood.com/shop/