Po uničujočih poplavah, ki so prizadele Slovenijo, se je podjetje JUB d.o.o., odločilo stopiti v akcijo. Skupaj z nami Zvezo prijateljev mladine Slovenije, Obrtno-podjetniško zbornico Slovenije in Sekcijo slikopleskarjev, fasaderjev in črkoslikarjev smo zagnali projekt “Barve spremenijo dom: obnavljajmo skupaj”, ki bo pomagal pri obnovi domov po poplavah.

Če ste tudi vi med tistimi, ki ste bili prizadeti, vas pozivamo, da izkoristite to priložnost. JUB, d.o.o., bo doniral štiri izdelke, ki so na voljo za obnovo vašega doma: JUPOL Gold, JUPOL Classic, JUPOL Citro in JUPOL Block. Količine so omejene. S temi kakovostnimi izdelki vam želijo pomagati vrniti vaš dom v prvotno stanje.

Kako do izdelkov?

  1. Prenesite letak: Za začetek si prenesite letak, ki vsebuje natančna navodila o tem, kako pravilno sanirati po poplavah. Letak za sanacijo notranjih površin.
  2. Izberite izdelek: Po preučitvi letakov izberite enega izmed štirih JUB-ovih izdelkov, ki je najprimernejši za vašo obnovo JUPOL Gold, JUPOL Classic, JUPOL Citro in JUPOL Block.
  3. Uporabite kalkulator: Na spletni strani ob kliku na izdelek je na voljo kalkulator, s katerim lahko enostavno izračunate, koliko barve potrebujete za vašo kvadraturo.
  4. Kontaktirajte svetovalce: Za dodatne informacije o sanaciji se lahko obrnete na JUB-ove svetovalce na brezplačni telefonski številki 080 60 50, ki so vam na voljo vsak delavnik med 7. in 15. uro.
  5. Izpolnite vlogo: Izpolnite in oddajte vlogo. Ob uspešni oddaji boste prejeli avtomatsko povratno e-sporočilo. Nato pa vas bomo v najkrajšem možnem času prav tako po e-pošti obvestili o tem, kdaj in kje lahko prevzamete izdelke za sanacijo vašega doma.

Skupaj za Hitro Obnovo

Projekt “Barve spremenijo dom: obnovimo Skupaj” je izraz solidarnosti in enotnosti, ki nas druži v težkih časih. Skupaj bomo poskrbeli, da se prizadeti čimprej opomorejo in ponovno vzpostavijo svoje domove v kakovostnem stanju. Podjetje JUB, d.o.o. in njegovi partnerji smo tu, da vam pomagamo na poti do obnove.

Za več informacij o pravilni sanaciji zunanjih in notranjih površin po poplavah si preberite več na povezavi.

Spomnimo se, da smo močnejši, ko delamo skupaj!