V okviru 51. sejma Narava-zdravje vas vljudno vabimo na okroglo mizo z naslovom »ODMEVI EPIDEMIJE: Kako naprej?«, ki bo v četrtek, 21. oktobra, ob 11. uri, v dvorani Oder  Kupola (A), na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Na okrogli mizi bomo spregovorili o izkušnji epidemije covid-19 ter njenih posledicah na otroke in mladostnike. Iz različnih področij delovanja govorcev bomo osvetlili izzive, s katerimi smo
se morali soočati, trenutno stanje in usmeritve za naprej. Dotaknili se bomo področja šolanja, terapevtskega dela z otroki in mladostniki, svetovanja na Tom telefonu, varne rabe interneta in pomena prostega časa ter gibanja. Z okroglo mizo želimo spodbuditi razmišljanje o prihodnosti otrok in mladostnikov po zahtevni izkušnji z epidemijo covid-19.

 Na okrogli mizi sodelujejo:

Dr. Albert Mrgole (psihoterapevt v privatni praksi Zavod Vezal, predsednik Nacionalne mreže TOM telefon)
Nina Babič, (psihologinja, šolska svetovalna delavka na Osnovni šoli Martina Konšaka, predsednica Zveze prijateljev mladine Maribor)
Nace Breitenberger, (pedagog, prostovoljec TOM telefona, planinski mentor)
Janez Arh, (socialni delavec, strokovni delavec, svetovalec pri LOGOUT – Center pomoči pri prekomerni rabi interneta)
Dr. Gregor Starc (izredni profesor na Fakulteti za šport Univerze v Ljubljani)

Pogovor z gosti povezuje dr. Albert Mrgole

Za vse udeležence okrogle mize je udeležba na okrogli mizi BREZPLAČNA.

 Prosimo, da svojo udeležbo potrdite po mailu najkasneje do 18. oktobra na info@zpms.si, da vas lahko obvestimo, kje vas bo čakala vstopnica.