Dobra novica za vse sladkosnede! Se radi kdaj posladkate in bi se želeli naučiti priprave bolj zdravih sladic? 
Pridružite se nam na spletni delavnici priprave polnovrednih sladic s Terezo Poljanič – lastnico uspešne blagovne zname Tereza’s Choice. Od septembra 2015 je na POP TV vodila tri sezone znane kuharske oddaje Zdravo, Tereza! ter izdala 3 istoimenske kuharske knjige. Več o Terezi: https://www.terezaschoice.com/.
Na kulinaričnem večeru se bomo naučili, da ne potrebujemo rafiniranega sladkorja, bele moke in smetane za ustvarjanje bogatih, sladkih in dekadentnih slaščic. Ko shrambo založimo z nekaj preprostimi sestavinami, priprava polnovrednih sladic ne more biti enostavnejša. Raziskali bomo različne tehnike za peko veganskih sladic in trike za preprosto in sproščeno ustvarjanje v kuhinji.
To seveda ne bo navadna spletna delavica.
Med pripravo odličnih sladic bomo s Terezo, ki jo vsi poznamo kot tisto kuharico, ki kuha zdravo in s širokim nasmeškom, poklepetali o zdravi prehrani, njenem bivanju na Novi Zelandiji, jogi, meditaciji in še več.

Dobrodelni prispevek za sodelovanje pri delavnici znaša 15 EUR.

Celoten izkupiček bomo namenili 8-letnemu slepovidnemu fantu, ki je od rojstva duševno in gibalno oviran ter obiskuje šolo s prilagojenim programom. Otroku 1x mesečno pripada terapija, ki znaša 30 EUR. Z vašo pomočjo upamo, da bomo družini pomagali pri kritju stroškov dodatnih ur terapij.
Kako se prijaviš?
Prijave na delavnico zbiramo do 20. aprila. Prijavite se lahko tukaj: https://forms.gle/BeL1rgXbB52QcKgp6
*ob prijavi ter plačanemu prispevku, prejmete seznam sestavin, ki jih potrebujete.
DOBRODELNI DOGODEK ORGANIZIRA LEO KLUB LJUBJANA TIVOLI.