Zveza prijateljev mladine Slovenije je organizacija, ki že več kot 67 let igra ključno vlogo pri oblikovanju družbe, v kateri imajo otroci in mladostniki svoj glas, svoje pravice, in spodbudno okolje za razvoj. Vsakodnevno iščemo odgovore na aktualna družbena vprašanja in soustvarjamo življenja otrok in mladostnikov v Sloveniji. V naše programe in projekte je vsako leto vključenih več kot 70.000 otrok in več kot 360 šol, kar je več kot dve tretjini vseh slovenskih osnovnih šol.

Tako smo v letu 2020 do konca meseca oktobra razdelili 40970 šolskih potrebščin v programu Polna šolska torba, 4143 otrok je bilo vključeno v socialno humanitarne programe, 8347 otrok je bilo na poletnih počitnicah, 12584 otrok je sodelovalo v natečaju Evropa v šoli in imeli 15540 kontaktov na TOM telefon

Tudi vi lahko polepšate svet, ali vsaj trenutek, še komu. Odstop dohodnine je za vas popolnoma brezplačen, saj bi sicer država sredstva vrnila nazaj v proračun. To storite tako, da natisnete spodnji obrazec, ga prepognite, zalepite in oddate v poštni nabiralnik. Poštnina je že plačana.

Sredstva bomo namenili izvajanju programov in projektov za vse otroke.

S klikom na spodnjo sliko (ali tukaj) se vam bo odprl obrazec, ki ga natisnete, izpolnite in oddate v poštni nabiralnik. Poštnina je že plačana.