DOBRODELNA KOLEKCIJA EMAJLIRANE POSODE ENAMELIE BY NEŽA FOR KIDS ZA PROGRAM TOM Telefon

Dekor na posodicah je narisala deklica Neža, ko je bila stara 6 let. Verjamemo, da vas bodo posodice z rožicami navdušile in da vam bodo v veselje pri uporabi.

Kolekcijo posod Enamelie by Neža for Kids boste našli v trgovinah Interspar in izbranih trgovinah Spar.

Odraščanje je občutljivo in ranljivo obdobje, v katerem so ljubezen, varnost, sprejetost ter podpora za mlade zelo pomembni.

TOM Telefon je edini splošni telefon za otroke in mladostnike v Sloveniji, ki že 30 let deluje na brezplačni in anonimni številki 116111 in tako omogoča, da otroci in mladostniki v svoji stiki niso sami. Preko pogovora z usposobljenimi svetovalci razrešujejo majhne in velike izzive odraščanja, se razbremenijo, informirajo in tudi poveselijo. V letu 2019 je TOM telefon odgovorili na 31250 kontaktov preko telefona, e-pošte in spletne klepetalnice, kar kaže na pomembnost našega obstoja.

Podjetje Ariessa je razvilo kolekcijo emajlirane posode Enamelie by Neža for Kids z namenom, da podprejo delovanje programa TOM Telefon , program Zveze prijateljev mladine Slovenije.
Z vašo pomočjo, torej z nakupom emajliranih posod, bomo omogočili mnogim otrokom in mladostnikom, da svojo težavo morda prvič nekomu zaupajo in poiščejo pomoč.

Hvala za vašo podporo.