Nakupovalni centri Qlandia so od 1. 1. 2020 del velike skupine 25 nakupovalnih centrov Supernova v Sloveniji. Pomembno pridružitev bodo v nakupovalnih centrih Supernova Qlandia proslavili z nagradami za obiskovalce in z dobrodelnim skladom, katerega bodo prek Zveze prijateljev mladine Slovenije podarili družinam, ki jih je COVID kriza najbolj prizadela.

Dobrodelna darilna kartica Supernova

Ena izmed številnih prednosti v razširjeni skupini Supernova je Darilna kartica Supernova. Darilna kartica Supernova bo postala najbolj zaželeno darilo, saj bo omogočala največjo izbiro v skupaj več kot 700 trgovinah in to poletje bodo darilne kartice tudi dobrodelne!

Supernova proslavlja z donacijo Zvezi prijateljev mladine Slovenije

Namesto z velikimi pompoznimi dogodki so se v skupini Supernova odločili, da bodo pridružitev Supernova Qlandia nakupovalnih centrov skupini Supernova proslavili nekoliko drugače. V soju gospodarskih posledic, ki jih je prinesla epidemija COVID-19, so v skupini sklenili pomagati tistim, ki jih je kriza najbolj prizadela. S posebno dobrodelno aktivnostjo želijo doseči cilj – donacijo 4.500 € – ki bo prek Zveze prijateljev mladine Slovenije prišla v roke družin, katerih socialni položaj se je v času COVID krize še dodatno poslabšal in so bile potisnjene še bolj na obrobje. Vsak posameznik (fizična oseba) lahko prispeva k višjemu znesku donacije tako, da kupi Darilno kartico Supernova prek spleta. 100 darilnih kartic je 4.500 €!

Pomagajte tudi vi na www.supernova-kartica.si. Dobrodelna aktivnost poteka od 19. 6. do 31. 8. 2020.

V imenu prejemnika donacije je zahvalo izrekla ga. Breda Krašna, generalna sekretarka ZPM Slovenije: »Zveza prijateljev mladine Slovenije se v imenu vseh 109 društev in v imenu vseh otrok ter družin, ki jim bomo z donacijo Supernove pomagali, iskreno zahvaljuje za pomoč. Vsaka donacija nam pomeni ogromno. Žarimo od veselja, ko se vsi skupaj trudimo za lepšo družbo, ker nam je mar za otroke in ker bi jim radi omogočili lepo in brezskrbno otroštvo. Kot si jo zaslužijo vsi otroci. Hvaležni smo, da nas je Supernova povabila k akciji. Verjamemo, da bomo naredili eno lepo zgodbo in morda ne bo zadnja.«

Ena kartica, dvojno veselje – https://supernova-kartica.si/ZPM_donacija.pdf