December je čas prazničnih nakupov, ko otroke obdarijo in presenetijo kar trije praznični možje. V Baby Centru že 27 let skrbno izbiramo kakovostne, zabavne in didaktične  igrače ter oblačila in obutev, ki v mrzlih zimskih dneh zapolnijo marsikateri darilni zavoj. Da bi presenečenje pod smrekico pričakalo čim več otrok, smo v sredo, 19. 12. 2018, Zvezi prijateljev mladine Slovenije predali poseben dobrodelen paket, ki bo z našo pomočjo razveselil tudi malčke družin, ki so se znašle v stiski.

 

Ob zaključku leta smo se v Baby Centru z donacijo igrač in tople obutve kot znak zaupanja vsem strankam zahvalili tudi z dobrodelno donacijo Zvezi prijateljev mladine Slovenije in paket predali v največji otroški trgovini Baby Center v ljubljanskem BTC-ju.

»Ni lepšega kot pričarati nasmeh na obrazih najmlajših in njihovih staršev. V Baby Centru že vrsto let pomagamo staršem stopati po poti polni presenečenj, nepričakovane sreče, truda in veselja in jim nudimo tisto dodatno roko, za vse njihove začetke. Konec leta je čas za praznovanje dosežkov preteklega leta in hkrati tudi čas za nove začetke. S kar 34 trgovinami po vsej Sloveniji želimo staršem stati ob strani, jih spodbujati in voditi skozi odraščanje najmlajših. Hkrati pa se jim zahvaliti za zaupanje v ponudbo izdelkov, ki jih skrbno izbiramo z mislijo na zdrav razvoj njihovih malčkov,« je povedala področna vodja marketinga Maruša Maček.

»Najlepše se zahvaljujemo Baby centru in vsem, ki ste omogočili to donacijo. Z vašo pomočjo bomo mladim staršem vsaj malo olajšali in polepšali praznični december, ki za socialno šibkejše družine pogosto predstavlja le še dodatne stiske,« je dodala generalna sekretarka Zveze prijateljev mladine Slovenije Breda Krašna.