Pozdravljeni!

Hvala za vaš obisk na naši spletni strani in sodelovanje pri dobrodelni dražbi!

*********************************************************************************************************************
DOBRODELNA DRAŽBA – OBVESTILO!

Vse sodelujoče na dražbi obveščamo, da je dražba zaradi tehničnih težav PREKINJENA!
Vsem, ki z nami niso mogli vzpostaviti kontakta, se opravičujemo. Težave bomo poskušali v najkrajšem možnem času odpraviti. O morebitni ponovitvi dražbe vas bomo pravočasno obvestili na našem Facebook profilu in na tem spletnem mestu.

***************************************************************************************************************************

ZA KAJ GRE?
Zadnji mesec je bil obarvan z navijaštvom ter ljubeznijo do športa in naših vrhunskih športnikov. Mesec september je zaznamovala zmaga naših košarkarjev na evropskem prvenstvu, ki so dokazali, da se z njimi ne gre šaliti in da lahko dosežejo najvišje rezultate.

Najvišje rezultate pa dosega tudi nemalo slovenskih športnikov, ki tekmujejo v drugih športih. Poleg košarke Slovenci veljamo tudi za navdušence nad zimskimi športi, kar radi dokažemo tako z vrhunskimi rezultati v različnih disciplinah na snegu, kot tudi s številčno udeležbo na tekmah.

Vedno nižje temperature zunaj nas opominjajo, da se bliža zima in z njo čas navijanja za naše športnike na smučeh. Zveza prijateljev mladine Slovenije se je v sodelovanju z Alpino povezala z vrhunskimi slovenskimi biatlonci, ki so za boljšo prihodnost otrok podarili svoje čevlje za smučarski tek.

DOBRODELNA DRAŽBA ČEVLJEV ZA SMUČARSKI TEK

Biatlonci, ki na tekmovanjih zastopajo Slovenijo, Jakov Fak, Teja Gregorin in Klemen Bauer, so svoje podpisane čevlje za smučarski tek Alpina podarili Zvezi prijateljev mladine Slovenije. Mi pa vam jih ponujamo na dobrodelni dražbi. S sodelovanjem lahko poleg obdaritve sebe ali vaših bližnjih osrečite tudi tiste, ki imajo zaradi socialne stiske malo manj sreče. Ves izkupiček dobrodelne dražbe bo namenjen štipendijskemu skladu za mladostnike, ki jim starši, zaradi pomanjkanja finančnih sredstev, brezskrbnega nadaljnjega šolanja ne bi mogli omogočiti.

Biatlonci, ki so ZPMS za dober namen podarili svoje čevlje za smučarski tek, so v svoji dosedanji športni karieri dosegli zavidljive rezultate. Pri mnogih treningih in pomembnih dosežkih so bili biatlonci obuti v Alpinine čevlje za smučarki tek. Nekaj časti vrednih dosežkov njihovih smo zbrali v naslednjih odstavkih:

Jakov Fak – dosežki:
Na Svetovnem prvenstvu 2012 v Ruhpoldingu je osvojil srebrno medaljo v mešani štafeti, kjer so bili v postavi slovenske reprezentance še Andreja Mali, Teja Gregorin in Klemen Bauer.
Za Slovenijo je Fak nastopil na Zimskih olimpijskih igrah 2014 v Sočiju, kjer je v šprintu na 10 km osvojil 10 mesto, v zasledovalnem teku na 12,5 km je osvojil 31. mesto, v posamični tekmi na 20 km je bil 32., na tekmi s skupinskim startom na 15 km pa je osvojil 4. mesto.

Teja Gregorin – dosežki:
Leta 2009 je osvojila srebrno medaljo na Svetovnem prvenstvu v Pjongčangu, kjer je drugo mesto osvojila na 15 kilometrov.
V Torinu je kot biatlonka v šprintu na 7,5 km osvojila 14. mesto, v zasledovalnem teku na 10 km je bila 16., na tekmi s skupinskim štartom na 12,5 km je bila 19., v teku na 15 km je osvojila 18. mesto, v štafeti 4 x 6 km pa je bila slovenska reprezentanca 6.
Na Svetovnem prvenstvu 2012 v Ruhpoldingu je osvojila srebrno medaljo v mešani štafeti, kjer so bili v postavi slovenske reprezentance še Andreja Mali, Klemen Bauer in Jakov Fak.
Na Zimskih olimpijskih igrah Sochi 2014 je na zasledovalni tekmi na 10 km osvojila bronasto medaljo, kar je prva slovenska olimpijska medalja v biatlonu.

Klemen Bauer – dosežki:
Bauer je za Slovenijo nastopil na Zimskih olimpijskih igrah 2006 v Torinu. Tekmoval je v šprint na 10 kilometrov, kjer je osvojil 69. mesto ter v teku na 20 kilometrov, kjer je bil 60. Na istih igrah je bil tudi član slovenske štafete 4 x 7,5 km, ki je osvojila 10. mesto.
Na Olimpijskih igrah v Vancouvru, leta 2010, je dosegel 4. mesto v sprintu in 9. mesto v zasledovanju.
Na Svetovnem prvenstvu 2012 v Ruhpoldingu je osvojil srebrno medaljo v mešani štafeti, kjer so bili v postavi slovenske reprezentance še Andreja Mali, Teja Gregorin in Jakov Fak.

INFORMACIJE ZA SODELUJOČE:

Izklicna cena za vsak par je 120€, kolikor znaša mesečna štipendija za enega mladostnika (štipendija za enega srednješolca za celo šolsko leto znaša 1.200€). Znesek se lahko zvišuje za najmanj 30€.

Ponudbe bomo sprejemali za vsak par čevljev posebej, vsak dan, od 2. do 5. oktobra od 9. do 18. ure, prek telefonske številke 080 9880. Po 18. uri lahko dražitelji svoje zneske sporočijo na elektronski naslov drazba@zpms.si.

Končne rezultate bomo vsako polno uro, med 9. in 18. uro, objavili na naši spletni strani na tem mestu, do katerega lahko dostopate tudi s klikom na letak o dobrodelni dražbi na prvi strani naše spletne strani http://www.zpms.si/ZPMS/ in na Facebook profilu ZPMS https://www.facebook.com/ZPMSlovenije/.

Navodila za dražitelje, ki bodo svoj znesek podali prek elektronske pošte:
Ponudbe zbiramo vsak dan od 2. do 5. oktobra, med 9. in 18. uro na telefonski številki 080 9880, po 18. uri pa lahko dražitelji svoje ponudbe pošljejo na naslov elektronske pošte drazba@zpms.si.

Za dražitelje prek elektronske pošte velja enako kot za sodelovanje prek telefona. Izklicna cena za vsak par je 120€. Zadnji objavljeni znesek lahko dražite za najmanj 30€. Ponujeni znesek mora biti v elektronskem sporočilu zapisan v celoti, na primer: »Dražim na 150€.« V kolikor bo, glede na zadnji objavljeni rezultat, več dražiteljev na naslov elektronske pošte poslalo enak zvišani znesek, bomo upoštevali tistega, ki je znesek zvišal prvi.

Prosimo, da v zadevo napišete DRAŽBA ZPMS – TEJA, za ponudbe za tekmovalne čevlje za smučarski tek Teje Gregorin, DRAŽBA ZPMS – JAKOV za ponudbe za tekmovalne čevlje za smučarski tek Jakova Faka ali DRAŽBA ZPMS – KLEMEN za ponudbe za tekmovalne čevlje Klemna Bauerja.

V besedilo pa navedite naslednje podatke:

– Ime in priimek ali naziv podjetja
– Naslov
– Telefonsko številko
– Ponujeni znesek, zapisan v celoti, ki je vsaj za 30€ višji od zadnjega, objavljenega na naši spletni strani
– Elektronska pošta za obveščanje

V kolikor želite, da je vaša ponudba anonimna, nam, prosim javite psevdonim, pod katerim boste predstavljeni kot ponudnik.

Vse sodelujoče prosimo, naj preberejo POGOJE SODELOVANJA.
Pogoji sodelovanja (.pdf 193KB)