V naslednjem tednu se bo odvil deseti poletni PANČ, Festival stand-up komedije Ljubljana. Med 22. in 26. avgustom se bodo na Ljubljanskem gradu zvrstili mojstri stand up komedije iz domače in tujih dežel, ki bodo poskrbeli za pester in zabaven program. Vsak dan festivala bo poskrbljeno za dnevno dozo smeha v dobri družbi.

Poleg popestritve svojega dneva, pa boste lahko vsi, ki se boste festivala udeležili, poskrbeli tudi za lepši dan tistih, ki si sprostitve, zaradi socialne stiske, ne morejo privoščiti. V zameno za darilce boste lahko prispevali donacijo, ki bo namenjena v sklad humanitarnega programa Pomežik soncu®, in s tem podprli naša prizadevanja, da čim več otrokom iz socialno šibkejših okolij omogočim brezplačne počitnice.
Vstopnice so že v prodaji. Informacije o prodajnih mestih in ceni vstopnic so na voljo na povezavi: www.festivalstandupkomedije.si/vstopnice.html.

Za lažjo izbiro termina, ko se boste udeležili festivala, si program lahko ogledate s klikom na povezavo: www.festivalstandupkomedije.si/program.html.