Podarite nam modro srce.NIVEA že osmo leto v sodelovanju z Zvezo Prijateljev Mladine Slovenije med 25. januarjem in 15. februarjem pripravlja vseslovenski dobrodelni projekt NIVEA Podarite nam modro srce, s katerim bo omogočeno šolanje otrokom in mladostnikom iz socialno šibkejših okolij.

Za vsako modro srce, v katerega napišete imena svojih najbližjih, bo podjetje podarilo 0,25 € v Učni sklad NIVEA. Svoje srce lahko oddate prek aplikacije na spletni strani www.nivea.si/srce ali pa jih izdelate sami in jih pošljete po pošti na naslov Beiersdorf d.o.o., p.p. 4130, 1122 Ljubljana, s pripisom “NIVEA Podarite nam modro srce”. Tretja možnost sodelovanja je udeležba na enem izmed dogodkov, ki bodo potekali po Sloveniji, kjer se bodo podpisi najdražjih zbirali v velikem NIVEA srcu.

Podpis imenaVsa sredstva, ki se bodo tako zbrala v Učnem skladu NIVEA, bodo v celoti namenjena za štipendije, ki jih podeljuje Zveza Prijateljev Mladine Slovenije. Štipendija pomaga šolajočim iz socialno šibkejšega okolja, da začnejo svoje šolanje ali pa jim omogoči nadaljevanje šolanja. V preteklih sedmih letih obstoja akcije družbene odgovornosti je NIVEA z vašo pomočjo z mesečnimi štipendijami pomagala že 72. štipenistom, ki so se tako s pomočjo mesečne štipendije šolali ali se še šolajo povprečno tri leta.