SPOROČILO ZA JAVNOST

V dobrodelni akciji NARIŠIMO NASMEH! na pobudo Kluba študentov občine Koper v okviru projekta CEU SMEH smo za koprske otroke in družine v stiski zbrali 2.221 evrov. Preberite celotno sporočilo tukaj

 

Nekaj utrinkov s prireditve

       

       

Več o dobrodelni akciji

Dobrodelna akcija Narišimo nasmeh! je akcija, s katero želi Klub študentov občine Koper skupaj s partnerji pomagati otrokom in družinam v stiski v Mestni občini Koper. Koprski študenti bodo namreč v juliju obeležili desetletnico stand up večerov, jubilej pa želijo proslaviti tako, da pomagajo tistim, ki v tem trenutku najbolj potrebujejo pomoč.

Akciji so se že pridružili partnerja Zveza kulturnih društev Koper Mestne občine Koper (ZKDMOK) in Zveza prijateljev mladine Slovenije, podpornik Mestna občina Koper (MOK), donator Adriatic Slovenica, sponzor Luka Koper ter medijski pokrovitelj Radio Koper. Organizator akcije je Klub študentov občine Koper (KŠOK).

CEU SMEH je tradicionalni stand up večer, ki ga Klub študentov občine Koper izvaja od leta 2003. Projekt se je pričel z željo predstavitve in vpeljave kulture stand up komedije na Obali in kasneje širši Sloveniji. Letošnji CEU SMEH obeležuje deset let od prve predstave, ki je potekala v koprskem gledališču.
V dobrodelni akciji Narišimo nasmeh! bomo zbirali sredstva za pet družin z otroki iz koprske občine, ki jim je življenje obrnilo hrbet.

V ta namen pozivamo vse ljudi dobre volje – posameznike in podjetja, da z obiskom predstave, ki bo 13. julija na Martinčevem trgu v Kopru, in donacijami prek SMS številke 1919 (ključna beseda SMEH) prispevate k nasmehom petih koprskih družin, ki jim je življenje obrnilo hrbet. SMS donacijo boste lahko prispevali od 1. do 13. julija 2013. Nad zbranimi sredstvi, zbranimi s prodajo kart in z SMS donacijami ter njihovim razdeljevanjem, bo bdela Zveza prijateljev mladine Slovenije, družine pa je izbral Center za socialno delo Koper.

Več o akciji lahko preberete na
http://www.ksok.si/aktualno/506/ceu-smeh-2013–dobrodelni-vecer-stand-up-komedije