EN
SI

Programi in projekti

Podprite nas

Donatorji

Društva ZPMS

O ZPMS

Natečaj Evropa v šoli 2016/2017

Tema letošnjega natečaja Evropa v šoli je SVET, V KATEREM ŽELIM ŽIVETI. Mladi ustvarjalci imajo za oddajo svojih izdelkov čas do 17. marca 2017. Rezultati natečaja bodo objavljeni 26. aprila, zaključna prireditev pa bo potekala v Festivalni dvorani Pionirskega doma v Ljubljani, in sicer v četrtek, 11. maja 2017.

POIŠČITE NAJBLIŽJE DRUŠTVO:

Odstop 0,5 % dohodnine

 

Tudi vi lahko polepšate svet, ali vsaj trenutek, še komu. Odstop dohodnine je za vas popolnoma brezplačen, saj bi sicer država sredstva vrnila nazaj v proračun. ZPMS zbrana sredstva namenja izvajanju programov in projektov za vse otroke.

S klikom na spodnjo fotografijo se vam bo odprl obrazec, ki ga natisnete, izpolnete in oddate v poštni nabiralnik. Poštnina je že plačana.

 

PRIJAVA NA

E-NOVICE


E-mail:

    

          Omogočimo počitnice vsem otrokom

 
Vsi že komaj čakamo počitnice, še najbolj otroci. Sonce, morje, smeh. Otroška domišljija se razlije čez prag vsakdana in dogodivščine ustvarjajo nepozabne spomine. Valovi odženejo skrbi in prinesejo nova prijateljstva.

Pomežik soncu® je akcija, s katero želimo pri Zvezi prijateljev mladine Slovenije čim večjemu številu otrok zagotoviti brezplačne počitnice. Z vašo pomočjo jim lahko omogočimo teden brezskrbnosti, ko razvijajo svoje talente in odkrivajo svoje potenciale. Nekateri bodo prvič zaplavali, drugi se prvič hladili ob kepici sladoleda.

 

Zdravstvena letovanja otrok s posebnimi potrebami

iz socialno ogroženih družin
 

 

Letovanja otrok iz socialno šibkejših okolijKako lahko prispevate?

Cena 10-dnevnega letovanja za enega otroka je 300 EUR, z vključenim polnim penzionom.

 

Podjetja

 

Za podjetja smo pripravili poseben obrazec, s pomočjo katerega vam bomo pripravili donatorsko pogodbo in jo poslali na vaš naslov.


Fizične osebe

  • Pošljite SMS sporočilo s ključno besedo ZPMS5 na 1919 in prispevali boste 5 EUR
  • Izpolnite UPN obrazec (pdfUPN Pomežik soncu (.pdf 2.7MB)) 
  • Sredstva nakažite na transakcijski račun ZPMS, št. SI56 6100 0000 3512 232, referenca SI12 1220160200004,odprt pri Delavski hranilnici, d.d.
  • Akcijo Pomežik soncu® lahko podprete tudi z nakupom gobastih krp Pomežik soncu®. Izdelek je na voljo v vseh poslovalnicah Pošte Slovenije®. Od vsakega prodanega izdelka je 0,15 EUR namenjenih letovanju otrok s posebnimi potrebami iz socialno ogroženih družin.

Več informacij v zvezi s humanitarno akcijo POMEŽIK SONCU® lahko dobite na info@zpms.si, ali po telefonu: 01/ 23 96 720.

Seznam bank, ki ne obračunavajo provizije za plačilo položnice: Banka Koper d.d., Hranilnica LON d.d., SKB Banka d.d. Ljubljana, A Banka Vipa d.d. Ljubljana, Poštna banka Slovenije, BKS Bank AG Ljubljana, Sberbank banka d.d., Ljubljana in NLB d.d. Ljubljana.

 

Sponzor projekta Pomežik soncu je že 17. leto farmacevtska družba Lek, član skupine Sandoz.

 

 

ZPMS - Zveza prijateljev mladine Slovenije

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana

T: 01 239 67 20
E: info@zpms.si

Davčna št.: SI95609091
TRR: SI 56 6100 0000 3512 232 (Delavska hranilnica)
TRR: SI 56 0510 0801 5645 025
(Abanka)

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.


Zavrni piškotke