EN
SI

Programi in projekti

Podprite nas

Donatorji

Društva ZPMS

O ZPMS

ODSTOP 0,5% DOHODNINE


Tudi vi lahko polepšate svet, ali vsaj trenutek, še komu. Odstop dohodnine je za vas popolnoma brezplačen, saj bi sicer država sredstva vrnila nazaj v proračun. ZPMS zbrana sredstva namenja izvajanju programov in projektov za vse otroke.

S klikom na zgornjo fotografijo se vam bo odprl obrazec, ki ga natisnete, izpolnete in oddate v poštni nabiralnik. Poštnina je že plačana.

POIŠČITE NAJBLIŽJE DRUŠTVO:

ZBORNIK ODGOVORI SODOBNIM IZZIVOM ODRAŠČANJA


Odgovori sodobnim izzivom odraščanja je zbornik strokovnih prispevkov, ki predstavljajo pregled aktualnih vprašanj odraščajočih v Sloveniji. V njem je štirinajst strokovnih prispevkov trinajstih različnih avtorjev, strokovnjakov na področju dela z mladimi v Sloveniji.

V zborniku so predstavljene teme kot so, spolnost, motnje hranjenja, samopoškodovanje, odnosi v družini, ločitve, odvisnosti, medvrstniško nasilje, težave mladih na spletu in druge.

 

PRIJAVA NA

E-NOVICE


E-mail:

    

          Omogočimo počitnice vsem otrokom

 
Vsi že komaj čakamo počitnice, še najbolj otroci. Sonce, morje, smeh. Otroška domišljija se razlije čez prag vsakdana in dogodivščine ustvarjajo nepozabne spomine. Valovi odženejo skrbi in prinesejo nova prijateljstva.

Pomežik soncu® je akcija, s katero želimo pri Zvezi prijateljev mladine Slovenije čim večjemu številu otrok zagotoviti brezplačne počitnice. Z vašo pomočjo jim lahko omogočimo teden brezskrbnosti, ko razvijajo svoje talente in odkrivajo svoje potenciale. Nekateri bodo prvič zaplavali, drugi se prvič hladili ob kepici sladoleda.

Letovanja otrok iz socialno ogroženih družin podpirajo tudi ambasadorji humanitarne akcije Pomežik soncu®: Urška Vučak Markež, Tin Vodopivec, Sašo Hribar in Primož Suhodolčan.

 

Zdravstvena letovanja otrok s posebnimi potrebami

iz socialno ogroženih družin
 

 

Letovanja otrok iz socialno šibkejših okolijKako lahko prispevate?

Cena 10-dnevnega letovanja za enega otroka je 300 EUR, z vključenim polnim penzionom.

 

Podjetja

 

Za podjetja smo pripravili poseben obrazec, s pomočjo katerega vam bomo pripravili donatorsko pogodbo in jo poslali na vaš naslov.


Fizične osebe

  • Pošljite SMS sporočilo s ključno besedo ZPMS5 na 1919 in prispevali boste 5 EUR
  • Izpolnite UPN obrazec (pdfPomežik soncu - položnica (.pdf 647KB)
  • Sredstva nakažite na transakcijski račun ZPMS, št. SI56 6100 0000 3512 232, referenca SI12 1220170000008,odprt pri Delavski hranilnici, d.d ali na račun ZPMS, št. SI56 0510 0801 5645 025, referenca SI12 1220170000008, odprt pri Abanki.
  • Akcijo Pomežik soncu® lahko podprete tudi z nakupom gobastih krp Pomežik soncu®. Izdelek je na voljo v vseh poslovalnicah Pošte Slovenije®, lahko pa gobaste krpe naročite tudi pri nas www.zpms.si/podprite-nas/nakup-izdelkov-zpms-spletni-obrazec/. Od vsakega prodanega izdelka je 0,15 EUR namenjenih letovanju otrok s posebnimi potrebami iz socialno ogroženih družin.

Več informacij v zvezi s humanitarno akcijo POMEŽIK SONCU® lahko dobite na info@zpms.si, ali po telefonu: 01/ 23 96 720.

Seznam bank, ki ne obračunavajo provizije za plačilo položnice: Abanka d.d. Ljubljana, Addiko Bank d.d. Ljubljana, BKS Bank AG Ljubljana, Banka Intesa Sanpaolo d.d., Gorenjska banka d.d., Hranilnica LON d.d. Kranj, NLB d.d. Ljubljana, Nova KBM d.d. Maribor, SKB Banka d.d., Sberbank banka d.d. in okenca Pošte Slovenije.

 

Sponzor projekta Pomežik soncu je že 18. leto farmacevtska družba Lek, član skupine Sandoz.

 

 

ZPMS - Zveza prijateljev mladine Slovenije

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana

T: 01 239 67 20
E: info@zpms.si

Davčna št.: SI95609091
TRR: SI 56 6100 0000 3512 232 (Delavska hranilnica)
TRR: SI 56 0510 0801 5645 025
(Abanka)

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.


Zavrni piškotke