NADALJUJE SE DRAŽBA ŠPORTNIH REKVIZITOV CENETA PREVCA IN ŽIGE JELARJA

Pri Zvezi prijateljev mladine Slovenije bomo tudi letos poskrbeli, da se s programom Pomežik soncu na letovanje odpravi čim več otrok, ki jim starši tega ne morejo omogočiti. Tokrat je posebna pozornost namenjena otrokom s posebnimi potrebami, ki imajo manko na nekaterih razvojnih področjih. Gre za otroke z motnjo avtističnega spektra, otroke z ADHD-motnjo in drugimi primanjkljaji na razvojno-čustvenem področju kakor tudi otroke z različnimi dolgotrajnimi boleznimi.

Prvi del dražbe je že za nami.

Kanuist na divjih vodah Benjamin Savšek je prispeval veslo, ki je šlo v roke dražitelja za 4.500 €.

Dražba športnih rekvizitov smučarskih skakalcev – Ceneta Prevca in Žige Jelarja – pa se nadaljuje, vse do 9. junija do 16h. Izklicna cena je 2.200 €, dražimo po 50 €. Ponudbe zbiramo na info@zpms.si

Oglejte si pogovor s Cenetom in Žigo v oddaji Nedeljsko popoldne Televizije Slovenija.

Naš izvrstni letalec in skakalec Cene Prevc se je pridružil dobrodelni akciji in podaril svojo podpisano čelado in tekmovalno številko. Poleg izvrstnih poletov ga poznamo po simpatičnih in iskrenih izjavah. Naj samo spomnimo na njegov finalni polet v Planici, ko je pristal pri 246 metrih, kar je bila daljava tekem tisti konec tedna in tudi Cenetov osebni rekord. Sam je ta uspeh pokomentiral takole: »Danes sem šel na vse ali nič. Briga me, če dilo zapičim na puklu. Šel sem še bolj brezkompromisno. Na koncu se je izkazalo, da je bil to recept. Končno sem začel leteti.« Lastnik malega kristalnega globusa v poletih zadnje sezone, Žiga Jelar, za tokratni dobrodelni vikend podarja svoj tekmovalni dres. Za njim je naporna in zahtevna sezona, vendar je Žiga v njej pokazal, kako velik borec je in da je vredno vztrajati in verjeti vase do konca. Tako je prav v Planici doživel svojo prvo zmago v karieri, v svetovnem pokalu pred reprezentančnimi kolegi in pred navdušeno množico navijačev. Žigina borbenost in pozitivna naravnanost ter Cenetova vztrajnost in hudomušnost bodo prešli tudi na novega lastnika, zato vas vabimo, da oddate ponudbe zanj.
.
.

>>>> Izklicna cena je 2.200 €, dražimo po 50 €. Ponudbe zbiramo na info@zpms.si <<<<

Hvala vsem za sodelovanje in posebna hvala našim športnikom!

 

Povej naprej!