S prvim dnem Tedna otroka® je svoja vrata odprla tudi dobrodelna fotografska razstava, ki se bo zaključila z dobrodelno licitacijo.

Razstava bo na ogled v Slovenskem šolskem muzeju, na Plečnikovem trgu 1 v Ljubljani, vsak dan od 8. do 18. ure. Razstavljene so najboljše fotografije slovenskih in tujih fotografov z največjega fotografskega natečaja na svetu – natečaja CEWE Photo Awards 2019.

V petek, 25. oktobra ob 18. uri, sledi zaključek razstave z licitacijo slovenskih fotografij. Licitacijo bo vodil znani slovenski komik in igralec Matjaž Javšnik. Ves izkupiček od licitacije bo namenjen otrokom, ki si ne morejo privoščiti zimskih počitnic.

KATALOG FOTOGRAFIJ —

Vstopnine za razstavo ni. Vabljeni k ogledu in na licitacijo.

Če si še niste, vabljeni, da si ogledate Dobrodelno foto razstavo CEWE Photo Award v Slovenskem šolskem muzeju, v Ljubljani!

Z obiskom boste:
📸 podprli slovenske fotografe, ki so na foto natečaju CEWE Photo Award 2019 pokazali svoja odlična dela in se z njimi tudi odlično uvrstili

V času razstave si boste lahko brezplačno ogledali tudi Slovenski šolski muzej, ki vas bo popeljal v čase, ko ste tudi sami obiskovali šolske klopi. Izvedeli boste tudi marsikaj novega!

Vabljeni!
Vsak dan: 8-18h, tudi med vikendi, SŠM – na Plečnikov trg 1, Ljubljana!

Povej naprej!