BOTRSTVO V SLOVENIJI

Projekt Botrstvo v Sloveniji, ki deluje pod okriljem ZPM Ljubljana Moste Polje, je namenjen izboljšanju kakovosti življenja otrokom in mladostnikom, ki živijo v Sloveniji.


Botri svojim varovancem omogočajo udeležbo na letovanjih, zimovanjih, taborih, šoli v naravi, inštrukcijah za izboljšanje učnega uspega oz. razvoj talentov in ostalih dejavnostih, ki otrokom izboljšujejo kvaliteto življenja.


Kako postati boter, kako postati varovanec, kakšno je število udeleženih botrov in njihovih varovancev si lahko preberete na spletni strani: 

                               www.boter.si


Na prvi pomladni dan je boter 100 otrokom in mladostnikom postal tudi ORTO, blagovna znamka za mlade. ORTO je projektu Botrstvo v Sloveniji podaril 100 mobilnih telefonov skupaj s SIM-karticami in 5 EUR mesečnega dobroimetja na računu za eno leto. Projekt Botrstvo v Sloveniji deluje pod okriljem ZPM Ljublljana Moste - Polje in je namenjen izboljšanju kakovosti življenja otrok in mladostnikov, ki živijo v Sloveniji.

Več o akciji, v kateri je sodeloval Orto, lahko preberete v prilogi pdfZPMS_ORTO_postal_boter_v_projektu_Botrstvo_v_Sloveniji_SZJ_20_3_2013 (.pdf 207KB)

Prijava na e-novice:

E-pošta:

Poiščite društvo v vaši regiji:

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.


Zavrni piškotke