EN
SI

Programi in projekti

Podprite nas

Donatorji

Društva ZPMS

O ZPMS

POŠTAR PAVLI
 

 

PRIJAVA NA

E-NOVICE


E-mail:

Letovanja in zimovanja

Poletne in zimske počitnice

Sedanja razporeditev počitniških dni omogoča otrokom nekajkratne tedenske počitnice ter strnjene letne počitnice. Na ta način so otrokom omogočeni premori med sicer napornim delom v šoli in doma. Starši pa si vedno ne morejo dopusta organizirati takrat, ko imajo otroci počitnice.

Poleg časovne omejenosti je pomemben vidik tudi finančna zmožnost družine, da gredo na smučanje, na morje, potovanje ali v toplice. Ob veliki stopnji brezposelnosti staršev ter staršev, ki živijo na pragu revščine, mnogi otroci ostajajo v času počitnic v kraju bivanja in ne gredo na počitnice. Ocenjujemo, da kar polovica otrok ostane v času počitnic doma. Prav zato je potreba po organizirani ponudbi toliko večja. Da bi si starši in njihovi otroci lahko organizirali počitniški čas je nujno, da pravočasno nekaj tednov pred počitnicami, dobijo ponudbo vseh organizatorjev, tako, da lahko uskladijo možnosti z interesi in potrebami otroka.

Letovanje v kapacitetah ZPM

ZPMS - Zveza prijateljev mladine Slovenije

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana

T: 01 239 67 20
E: info@zpms.si

Davčna št.: SI95609091
TRR: SI 56 6100 0000 3512 232 (Delavska hranilnica)
TRR: SI 56 0510 0801 5645 025
(Abanka)

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.


Zavrni piškotke